StoryEditorOCM
Promo arhivODRŽANA 14. FILIPOVIĆ KONFERENCIJA

Strani investitori traže PREMIUM nekretnine<br />  

Piše Promo
7. svibnja 2018. - 12:58

U Zagrebu je održana po mnogima najvažnija konferencija o hrvatskom tržištu nekretnina, Filipović konferencija. Na svojem je četrnaestom izdanju okupila domaće i strane stručnjake u nekretninskom sektoru, a ove godine je kao sudionik konferencije po prvi put bio prisutan i svjetski brend Sotheby's International Realty® sa svojim Hrvatskim franšizerom.
 
Croatia Sotheby's International Realty®, na čelu s direktorom Markom Pažaninom prezentirao je prilike i potražnju u Hrvatskoj te dao uvid u stanje na hrvatskom tržištu. Na dva panela na kojima je sudjelovao predstavljena je Hrvatska sa svojim investicijskim prilikama.
 
- Potražnja za nekretninama u Hrvatskoj ne jenjava, a investitori već imaju spreman novac za ulaganje i očekivanja od nas da im pronađemo prave investicijske prilike. Održali smo niz uspješnih sastanaka s investitorima, veleposlanicima vodećih svjetskih gospodarstava i potencijalnim kupcima - izjavio je Marko Pažanin.
 
Glavne poruke su ohrabrujuće, ali i obvezujuće za sve dionike uključene u ovaj sektor. Kako je izloženo, vlada veliki interes internacionalnih klijenata za premium nekretninama u Hrvatskoj i ta potražnja svakodnevno raste, ali je samo tržište još uvijek u razvoju. Nedostaje nam novih turističkih resorta s 5 zvjezdica koji će podići kvalitetu investicija i nekretnina, ali i dovesti svjetske igrače u Hrvatsku.
 
- Naši klijenti traže premium nekretnine na vrhunskim lokacijama i neprestano nam pristižu upiti o njima. To su prvenstveno objekti poput vile Castello u Medveji koji svojom kvalitetom i lokacijom odgovaraju internacionalnim kupcima koji nas zovu. To je razina kvalitete koja je iznimno tražena, a mi priželjkujemo da ih imamo što više jer sam uvjeren da bismo ih prodali u vrlo kratkom roku. - kaže Pažanin.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:46