StoryEditorOCM
Promo arhivNOVA POSLOVNICA

Erste banka više nije samo turist u Makarskoj<br />  

Piše PROMO
4. svibnja 2018. - 10:22

Erste banka otvorila je vrata svoje prve poslovnice u Makarskoj. Ujedno, to je jedna od prvih poslovnica Erste banke u Hrvatskoj u kojoj je primijenjen novi savjetodavni koncept, koji će Erste banka postupno uvoditi u sve svoje poslovnice. 
 
Novi koncept stavlja klijenta u središte poslovanja, a banka postaje partner, savjetnik i podrška. Trebate samo zakoračiti u Erste poslovnicu s jedinstvenom zonom dobrodošlice, okrenuti se oko sebe i reći „Želim“. Tada nastupa Erste banka koja nas glasno poziva da vjerujemo u sebe, svoje ideje i svoje ciljeve.
 
Usluge banke će se u novoj poslovnici koristiti jednostavnije i brže zahvaljujući 24-satnoj zoni s novim multifunkcijskim i samouslužnim uređajima za obavljanje financijskih transakcija, poput plaćanja računa ili uplate na vlastiti tekući račun. Naravno, svi će se klijenti moći individualno educirati o načinu korištenja svih uređaja koji se nalaze u ovoj zoni.
 
Kako izgleda budućnost bankarenja možete vidjeti od 2. svibnja 2018. u novoj poslovnici Erste banke, u Ulici Stjepana Radića 7, Makarska. Otvorite vrata poslovnice i zakoračite u budućnost!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:06