StoryEditorOCM
Promo arhivWüstenrot životno osiguranje

Za život bez iznenađenja

Piše PROMO
16. travnja 2018. - 10:55

Životno osiguranje spada u kategoriju najodgovornijih odluka koje u životu možete donijeti.
Životni scenariji su nepredvidljivi i jedinstveni, kako dobri tako i oni loši. Briga za vlastitu budućnost i budućnost svoje obitelji, važna je poput brige za zdravlje i održavanja kvalitete svakodnevnog života.
Povjerenje u javni mirovinski sustav već dugo vremena s razlogom kopni, a isto se iako sporije dešava i sa sustavom javnog zdravstvenog osiguranja. Budućnost sa sobom donosi predviđene i nepredviđene potrebe.
Lijepe stvari u budućnosti uglavnom su prijelomni događaji u životu pojedinca i njegove obitelji, okoline.
Punoljetnost, matura, diploma, zaposlenje, vjenčanje, rođenje djeteta, kupnja prve nekretnine,  selidba, promjena posla, napredovanje na poslu, podizanje i školovanje djeteta, adaptacija kuće ili stana…
Ovi događaji kod odgovorne, punoljetne, zaposlene osobe trebaju biti okidač za razmišljanje o ugovaranju životnog osiguranja.
Mala mirovina i nemogućnost održavanja razine kvalitete života po umirovljenju; nezgoda bilo koje vrste koja može prouzročiti privremenu ili trajnu nesposobnost za rad, pa čak i za obavljanje normalnih životnih funkcija; invaliditet; liječenje i boravak u bolnici; kritične bolesti i stanja prouzrokovana bolestima, stanja su i životne situacije koje iziskuju dodatne i svakim danom sve veće troškove za potencijalnog osiguranika i posredno njegovu obitelj i užu okolinu, ovisno o njegovoj stvarnoj situaciji. Najteže direktne i indirektne posljedice po obitelj ili okolinu potencijalnog osiguranika prouzročit će njegova smrt.
Dvije ključne riječi koje se povezuju uz životno osiguranje jesu budućnost i sigurnost – «sigurnija budućnost». Ona je prepuštena na izbor pojedincu, prilagođena njegovim mogućnostima s obzirom na visinu njegovih primanja. Pravovremena odluka o sklapanju ugovora o životnom osiguranju bitan je dio kulture odgovornog ponašanja prema onima do kojih nam je stalo, prema sebi samima i u kontekstu odnosa prema novcu. Wustenrot životno osiguranje d.d. mudar je izbor kvalitetnog  životnog osiguranja.
 
Wüstenrot životno osiguranje d.d. – vaš pouzdani partner
Wüstenrot životno osiguranje d.d. stabilan je i pouzdan specijalist za životna osiguranja na Hrvatskom tržištu iza kojeg stoji Wüstenrot Austria, kompanija na čvrstim temeljima austrijske tradicije i radišnosti. Savjetodavni i partnerski odnos djelatnika Wüstenrot životnog osiguranja, temeljen na povjerenju i punoj diskreciji, pomoći će klijentu da učini najbolje za sebe, donese odluku o ugovaranju životnog osiguranja i izabere odgovarajući proizvod čije servisiranje mu niti u jednom trenutku neće predstavljati poteškoću.
Iznos koji je mjesečno potrebno izdvojiti za neke od osnovnih polica mješovitog životnog ili riziko osiguranja često je ekvivalent novcu kojeg potrošimo na usputne konzumacije, sitnice i znatiželju.
Tržište životnih osiguranja u Hrvatskoj po broju ugovorenih polica i visini premija ispod je europskog prosjeka.
U Wüstenrot životnom osiguranju, Vaš osobni savjetnik/specijalist za životno osiguranje upoznat će Vas s potencijalima Mješovitog životnog osiguranja ili Riziko osiguranja s paketima dopunskih osiguranja od nezgode ili kritičnih bolesti i stanja, Životnog osiguranja kreditnih obveza tzv. CPI i Super rizika i prilagoditi kombinaciju proizvoda Vašim životnim potrebama i trenutnim mogućnostima.
Novi proizvodi i kombinacije proizvoda pružaju mogućnosti novih pokrića, a unatoč širim pokrićima omogućavaju i povrat dijela uplaćene premije.
Proizvodi osiguravajućih društava koja prodaju životna osiguranja i srodne proizvode razlikuju se u nijansama. Ključno je za budućeg kupca životnog osiguranja – povjerenje u proizvod i pouzdanost  osiguravajućeg društva. O povjerenju najviše govori iskustvo postojećih klijenata.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:19