StoryEditorOCM
Promo arhivPOZNATA LICA NA PREMIJERI

Petar Zecimir doskakutao je na premijeru u Cineplexx

Piše Luka Bakotin
19. ožujka 2018. - 11:27

Uskršnji zec u subotu je glavnu ulogu prepustio Petru Zecimiru, zvijezdi najnovijeg filma za mališane! Uzbudljiva igrano-animirana avantura premijerno je prikazana u Cineplexxu City Center one, a oduševila je sve nazočne.

U prepunom kinu na premijeri nikada ispričane priče o Petru Zecimiru osmijeh nije silazio s lica posjetitelja, bilo onih velikih ili malih. Među prvima koji su uživali u novoj avanturi na velikom platnu našla su se i poznata lica – simpatična glumica Ana Gruica na subotnje je druženje povela svoga sinčića, dok je Ana Čagalj, supruga popularnog Joška Čagalja Jole u filmu uživala u društvu svojih kćerkica. Pjevačica Žanamari Perčić subotu je rezervirala za obiteljsko druženje pa je na premijeru uz kćer Gabrielu povela i supruga.

Animirano-igrani film Petar Zecimir prati mladog zeca čija obitelj preuzima farmu starog gospodina Gregorca te je počne uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, on postaje Petrov neprijatelj s kojim se između ostaloga bori za naklonost lokalne slikarice Bibe. Njihovo rivalstvo odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan idilične jezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag.

Kako na kraju Petar ipak shvaća da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj, provjerite od 22. ožujka u Cineplexxu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:03