StoryEditorOCM
Promo arhivULAZNICE PLANULE

Zbog velikog interesa otvoren novi termin predstave

Piše PROMO
9. listopada 2018. - 14:37

U tek nekoliko dana otkad su u prodaju krenule ulaznice za predstavu Balkanski sex i grad - Čipka i čokolada, iste su rasprodane! Stoga je otvoren novi termin na isti dan 18:30 sati.

Predstava je osmišljena kao BALKANSKI SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, kao dvije najbolje prijateljice, pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-muzičkom performansu.

“BALKANSKI SEX i GRAD“ nastao je na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković, koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,Sexi i grad " osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i kod nas stiže nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New York-a koje muke muče sa muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme.

Ulaznice se fizički mogu kupiti na blagajni dvorane Lora radnim danom od 16:00-19:00. 

Ulaznice najlakše, najbrže i najjeftinije možete kupiti preko Croatia Tickets sustava, jedinog online sustava u Hrvatskoj koji prodaje online ulaznice, a ne uzima dodatnu proviziju na iste. Stoga će te ulaznice platiti isto kao i na fizičkom prodajnom mjestu, a ulaznica će vam doći na vašu email adresu. Dovoljno je da kliknete na widget na dnu teksta.
Preko Croatia Ticket sustava možete čak dodatno i uštedjeti, te platiti ulaznicu 10% manje nego na bilo kojem fizičkom prodajnom mjestu, i to na način da plaćanje preko Croatia Tickets sustava obavite Mastercard karticom.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:39