StoryEditorOCM
Promo arhivNEVJEROJATAN INTERES

U 24 sata rasprodano više od polovice ulaznica za koncert Bryan Ferry

Piše PROMO
13. ožujka 2018. - 13:59

Jučerašnja vijest o ekskluzivnom koncertu Bryana Ferryja 5. rujna na Tvrđavi sv. Mihovila snažno je odjeknula među ljubiteljima bezvremenskog pop-rocka! U prva 24 sata prodaje ulaznica poklonici su razgrabili polovicu kapaciteta tvrđave!
Samo tisuću sretnika će uživati u nezaboravnoj večeri pod zvijezdama, a da biste i vi plesali za kraj ljeta osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

Objava imena u sezoni dobrih vibracija krenula je odlično što daje naslutiti da će ovo ljeto na tvrđavama nadmašiti sve dosadašnje sezone.

Ulaznice najlakše, najbrže i najjeftinije možete kupiti preko Croatia Tickets sustava, jedinog online sustava u Hrvatskoj koji prodaje online ulaznice, a ne uzima dodatnu proviziju na iste. Stoga će te ulaznice platiti isto kao i na fizičkom prodajnom mjestu, a ulaznica će vam doći na vašu email adresu. Dovoljno je da kliknete na widget na dnu teksta.
Preko Croatia Ticket sustava možete čak dodatno i uštedjeti, te platiti ulaznicu 10% manje nego na bilo kojem fizičkom prodajnom mjestu, i to na način da plaćanje preko Croatia Tickets sustava obavite Mastercard karticom.


Ulaznice su u prodaji i u City Pointu šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1) te na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone kao i u sustavu Eventim. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kn, a nakon 1. svibnja, ukoliko ih ostane, će iznositi 490 kuna.
Prvih 100 članova Kluba prijatelja šibenskih tvrđava očekuje popust od 10% na kupnju ulaznica u City Pointu! Individualna članska osigurava popust na kupnju jedne ulaznice, a obiteljska navedeni popust ostvaruje za kupnju 2 ulaznice.
Ulaznice po promotivnoj cijeni u City Pointu čekaju i klijente Addiko banke koji uz predočenje svoje Addiko kartice ostvaruju popust od 5% na kupnju ulaznice.
 

 


 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:49