StoryEditorOCM
Promo arhivSTAND UP SHOW

U Split nam stiže jedan od najpoznatijih glumaca u regiji

Piše PROMO
5. ožujka 2018. - 13:55

U Loru Split stiže nam jedan od najpoznatijih glumaca u regiji, Nikola Đuričko. Poznati glumac odlučio se za novi korak u karijeri napravivši svoj stand up show, predstavu pod nazivom ''Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a nikada niste smeli da ga pitate''. Prvo gostovanje popularnog glumca u splitskoj Lori održat će se u srijedu, 14. ožujka u 20 sati. Hrvatska publika Đurička zna najviše po ulozi Švabe u seriji 'Vratiće se rode', ali i po glavnim ulogama u filmskim hitovima kao što su ''Munje'', ''Do koske'', ''Nataša'', ''Mrtav 'ladan'',''Zona Zamfirova'', ''Ivkova slava'', ''U zemlji krvi i meda'', ''Montevideo, bog te video'' i drugi.

Sam Nikola Đuričko je o svom novom projektu rekao da mu je, napunivši 40. godinu života, jedna od rođendanskih odluka bila i napraviti vlastiti stand up show. Nakon početnog straha od nepoznatog i uz podršku prijatelja (za koje se nada da ipak nisu samo ljubazni prema njemu), u 43. godini života, uz mnoštvo materijala za nasmijati publiku, napokon se odvažio i napravio ovaj veliki korak. Splićani će 14. ožujka imati priliku premijerno pogledati predstavu i vidjeti kako se Nikola Đuričko snašao u ulozi stand up komičara.




EVO KAKO NAJLAKŠE DO ULAZNICA

Ulaznice se u pretprodaji najjeftinije mogu kupiti preko Croatia Tickets sustava, jer je to jedini sustav u Hrvatskoj koji kupcima ne naplaćuje dodatne provizije, već je cijena čak i jeftinija od prodajnih mjesta ostalih servisa za prodaju ulaznica. Ako uz to platite Mastercard karticom, ostvarujete dodatnih 10% popusta. Ulaznice najlakše kupite tako da kliknite na widget iznad teksta koji će vas prebaciti na Croatia Tickets sustav.


Cijena ulaznice je 70 kuna, a osim na Croatia Ticket sustavu može se kupiti i na prodajnim mjestima Tisak medije, Atlasa, Dancing Beara, Croatia Recordsa i na svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshopa. Kupnja je moguća i u Lori na kiosku (od srijede, 7. ožujka) od 15 do 19 sati. Blagajna će također biti otvorena i sat vremena prije početka programa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:44