StoryEditorOCM
Promo arhivTOTALNO NOVI KONCEPT

Replay je otvorio potpuno novi dućan u shopping centru Joker

Piše PROMO
23. veljače 2018. - 10:00

Split je prvi grad u Hrvatskoj koji dobiva novi koncept Replay dućana
 
 
Split, točnije shopping centar Joker, po prvi put u Europi postaje domaćin potpuno novom konceptu Replay trgovine. Ljubitelji popularnog brenda od sada će moći uživati u potpuno novom storeu te isprobati i kupiti najbolje komade iz Replay kolekcija koje je u novom interijeru pogledala i poznata splitska glumica Marina Fernandez.
 
Novi Replay store opisuje atraktivan open space prostor uređen u prepoznatljivom Replay stilu. Veliki, prozračni izlozi ukrašeni dehidriranim biljem, drvene police i zidovi te detalji napravljeni od prirodnih materijala samo su neki od elemenata koji garantiraju jedinstven doživljaj storea i ugodnu atmosferu uz koju će vaš shopping biti itekako zabavan i zanimljiv.
 
Replay se i u ovoj sezoni vratio sa zanimljivijim komadima odjeće, obuće i modnih dodataka koji garantiraju urbani trendi izgled za dan i noć. Nova kolekcija nudi širok raspon jeans komada poput prepoznatljive Hyperflex linije traperica napravljene od najmodernijih inovativnih materijala zbog kojih će vaš omiljeni jeans uvijek izgledati kao prvog dana te će u prvi plan staviti vašu individualnost i besprijekoran stil. Posjetite novi Replay store u splitskom Joker centru i doživite nezaboravno shopping iskustvo uz novu kolekciju proljeće/ljeto.
 
Osim Replaya, nove kolekcije u novim interijerima Joker centra predstavila je i optika Anda, te trgovina Lisca, a na osvježenju svojih prostora trenutno rade i trgovine Fashion&Frieds, Karla i Nike Shop čija se otvorenja očekuju u ožujku. U Joker centru najavljuju još mnogo novih modnih iznenađenja. Početkom travnja otvara se Calvin Klein monobrand store, prvi takav u Hrvatskoj, koji u shopping centar Joker donosi dah hrabre i izazovne, minimalističke estetike. Modnu ponudu obogatit će i S.Oliverom, koji osim osnovne linije dolazi i s premium linijom Black Label, te svojim ženstvenim i kvalitetnim modelima branda Comma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:42