StoryEditorOCM
Promo arhivSTANITE NA KRAJ LOŠIM RECENZIJAMA

Signal koji uklanja sve prepreke

Piše PROMO
15. veljače 2018. - 09:52

Iznajmljivači turističkog smještaja dobro znaju koje je prvo pitanje gostiju - 'Imate li wi-fi?'. Jak signal u apartmanima ili kakvom drugom smještaju gostima je veoma važan, pa će po njemu uglavnom kreirati svoju recenziju na društvenim servisima poput AirBnB-a, Booking-a i sličnih. Ukoliko imate slab internetski signal, ne gine vam loša kritika i pad 'ugleda' na smještajnim mrežnim stranicama.
Među korisnim ponudama i novitetima u turizmu, na Regionalnom forumu obiteljskog smještaja u sklopu Adriatic Gastro Show-a u Splitu, predstavljen je Iskonov smart wi-fi koji iznajmljivačima osigurava jak signal u svim apartmanima u kući.
- Pametni wi-fi su zapravo mali uređaji koji unutar nekretnine uključujući terasu, dvorište ili bazen, kreiraju jak signal u svakom kutku, 'uklanjajući' prepreke poput debelih zidova ili velikog broja priključenih uređaja. Za njihov rad potrebna je samo jedna fiksna internet usluga, znači samo jedan ruter. Treba reći da ovo nije samo usluga za apartmane, već je ona sjajno rješenje i u kućama, stanovima ili poslovnim prostorima gdje ima problema s dostupnošću signala - kazuje Tomislav Vrljić iz Iskona, direktor regije Split.
Instalacija ovog uređaja prilično je jednostavna. Prvi uređaj koji se dobije u paketu spoji se na ruter, a ostali se rasporede po nekretnini prema jednostavnim uputama. Ne moraju biti spojeni žicom na ruter već samo na struju. Dva su dovoljna za nekretninu do 100 metara četvornih, tri za 150 kvadrata...
- Nakon spajanja uređaja, internet je osiguran u svim prostorijama apartmana, stana, ureda, kafića, terase, na svim katovima...Smart wi-fi ima još niz prednosti: riječ je o mreži bez utjecaja susjeda, ima mogućnost odvojenog korisničkog profila za goste i uvođenje roditeljskog nadzora pomoću kojeg ćete, recimo, moći isključiti wi-fi u unaprijed određenom trenutku. Korisnici će bit oduševljeni i s mogućnošću upravljanja putem aplikacije na mobitelu - ističe Vrljić. Cijena ove usluge je 39 kuna mjesečno, a Iskon je jedini nudi u Hrvatskoj. Iskon se u Splitu nalazi na adresu Domovinskog rata 53, te u trgovačkom centru Joker, a za sve upite zainteresirani mogu nazvati na 0800 1000.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:03