StoryEditorOCM
Promo arhiv'I KRV SVOJU ZA BILU BOJU'

'Hajduku' u čast u 'Tommyju' pobijelilo čak i 'Karlovačko'

14. veljače 2018. - 11:12

Ako su vas zainteresirali plakati po ulicama s natpisom "I krv svoju za bilu boju", ovo je članak koji ste tražili.

U trgovinama lanca "Tommy" jučer su limitiranim "bilin" limenkama nazdravljali Hajdukovi prvotimci.
Posebno izdanje "Karlovačkog" dizajnirano je povodom 107. rođendana splitskog nogometnog kluba, a "Tommy" je kao generalni sponzor organizirao druženje s igračima u solinskom hipermarketu, te u trgovačkom centru "Joker".
Tu su zvijezde prve postave, Savvas Gentsoglou, Marko Futacs, Gustavo Carbonieri, Andre Fomitschow i Franko Kovačević potpisivali limenke, nasmijavali obožavateljice i fotografirali se s najmlađima. U solinskoj trgovini kupce su ugodno iznenadili Dante Stipica, Petar Bosančić, Michele Šego, Franck Ohandza i Josip Juranović.

Požurite po svoju limenku!

A, ako i vi želite na polici čuvati posebno izdanje hajdučkog piva – požurite, jer, kako doznajemo od Ante Vrdoljaka, regionalnog voditelja "Karlovačkog", riječ je o ograničenoj seriji. I odličnom rezultatu sada već dugogodišnje suradnje s klubom.
– "Karlovačko" se odreklo svoje crvene boje i klubu u čast dalo "bilu" limenku.
Ta suradnja traje već treću godinu. Naši potrošači i Hajdukovi navijači postali su kotač koji nas najviše gura. Na limenkama su potpisi čitave prve postave, a dijelili smo ih kao suvenir u trgovinama "Tommy", jer za sada tvrtka ima ekskluzivno zastupstvo. Pronađite ih na svim njihovim policama – poručuje Vrdoljak, koji je iskoristio priliku da Hajduku čestita rođendan i poželi još na stotine godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:49