Novosti Hrvatska

IZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

IZBOR TOP TEMA

U VLADI NAJVIŠE DALMATINACA Trokut Makarska - Imotski - Neretva nepresušan je kadrovski bazen dužnosnika

Prostor čije su krajnje točke udaljene manje od 50 kilometara dao je domovini istodobno čak šest ponosnih korisnika dužnosničkih limuzina, a kao 'ekstenzije' valja im pribrojiti još dvoje iz Šibenika i Dubrovnika.

RAT OKO PRODAJE PARCELA U SUĆURJU Kušćevizacija zahvatila i Hvar

Načelnik Sućurja Ivan Slavić (HDZ) kaže da sa ćaćom ne priča.  Ali oporba priča da je Dinko Slavić prodao strancima parcelu po dobroj cijeni, a sada njegov sin Ivan baš tuda vodi novu razvojnu cestu.

APOKALIPSA U HAJDUKU Brbić dobio povjerenje, Orešćanin smjenjen!

'Bude li protiv Istre krpa s našim imenima - idemo van! Riječi su to dopredsjednika Hajduka Lukše Jakobušića. Bio je srčan, kao nedavno na skupštini kluba-

BOŽIDAR BELAMARIĆ (90), ŠIBENSKA LEGENDA Iman vozačku od 1945. I sad bi bilo dosta...

Priša san milijune kilometara za volanom auta i autobusa. U mojih devedeset godina nikad nisam ima udesa, a moj fićo, star 50 godina, nikad nije ogreban, pa bi volija da tako i ostane, pojašnjava Boško zašto neće produžiti vozačku dozvolu.

GORAN JAMAN, UN-ovac U KONGU Razoružao sam 700 djece vojnika

U praksi je to značilo živjeti u totalno neorganiziranom području bez uredne telefonije, prometnica, reda. Na teritoriju na kojem vladaju plemenske vlasti...

ZAŠTO SU POGINULA DVA POMORCA Poslali su ih u 'plinsku komoru'

Nedvojbeno, u ovom je slučaju zapovjednik broda bio 'slaba karika', on nije slijedio proceduru, a razloga za nesreću može biti više: od neznanja preko nebrige do nesuradnje među seniorima - tvrdi prekaljeni kapetan duge plovidbe koji je svoju procjenu poslao našoj redakciji.

TKO JE KRVNIK S BAČVICA Iz zatvora pušten kao 'susretljiv' pa nožem izbo četvoricu

Hrvoje Š. je prije četiri mjeseca izašao iz zatvora u kojem je završio zbog 'dilanja' i razbojstva, a u ocjeni psihijatra stoji da 'zadovoljava' iako je odbijao programe rrehabilitacije.

Naslovnica Hrvatska