Novosti Hrvatska

IZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

IZBOR TOP TEMA

KONTROVERZNI POLITIČAR OKRENUO SE PLANTAŽAMA I UNUČICAMA - UMIROVLJENIK JAMBO: A mislio sam da mi nitko ništa ne može...

- Iznenadio sam se kako su se neki brzo okrenuli nakon promjene lasti. Vjerovao sam da sam nepobjediv, ali sam se prevario - kaže Stipe Gabrić, nekdašnji gospodar neretvanske doline.

DRAMA U ORDINACIJAMA Liječnici padaju s nogu, a umiru već s 52 godine

- U svakoj ordinaciji čuči dr. Goran Jusup. Ovakvih izgaranja bit će sve više jer Jusupa ima koliko god hoćete - kazao je novinarima  dr. petar Lozo, predsjednik podružnice Hrvatskog liječničkog zbora u Zadru.

NIZ PROPUSTA NAKON PUCNJAVA U SPLITU Zrno iz auta policija vadila - dva mjeseca!?

Lea Krstulovića nekidan je u trbuh ranio susjed iz pištolja. U automobil tog istog Krstulovića ispaljen je metak još prije dva mjeseca, a Krstulović je tada sumnjičio istog onog susjeda. Što li je MUP čekao?

SENZACIJA S BRIBIRSKE GLAVICE Rimska freska kao iz Pompeja

Freska je visoka oko 1,5 i duga više od  tri metra, dimenzijama najveća takva s ove strane Jadrana. Takav pronalazak izazvao je znatiželju  i lokalnih ovaca, a nije ih lako uvjeriti da ostanu na pristojnoj udaljenosti...

FEŠTA ZBOG NOVOG POLARNOG KRUZERA Naručitelj: Ovakav brod može isporučiti samo splitski škver

Odmah nakon isporuke 'Hondiusa'  vladi RH bit će vraćeno državno jamstvo od 36 milijuna eura, kojim je 'Brodosplitu' omogućila financiranje izgradnje ovog broda.

TKO SU GLAVNI KANDIDATI NA EUROPSKIM IZBORIMA EU će voditi Nijemac ili Nizozemac

Šef 'pučana' Weber najčešće se spominje kao favorit, ali ni socijalist Timmermans se ne da, vjeruje da može do vrha piramide.

NEVIĐENA GUŽVA NA RASPRODAJI CIPELA U SPALADIUM ARENI Kraljevstvo za broj 41!

'Krenila sam od prve kutije. Doslovno. Pa sve redon, pomalo, kutiju po kutiju, red po red. Klečila san više nego u crkvi, kolina san raskrvarila, ali svoj broj nisan našla...'

Naslovnica Hrvatska