Novosti Hrvatska

izbor top tema

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

izbor top tema

UZALUDNA POTRAGA ZA BJEGUNCEM OD ZAKONA Mamić ispario iz Međugorja

- Ne znam kad sam ga vidio, prije je stalno išao u crkvu i na brdo ukazanja, a sada ništa - kaže komunalac Šimun, a drugi Međugorci nagađaju da će Mamić u Srbiju ili Emirate, prije nego u Hrvatsku...

RADELJIĆEV TAJNI PLAN PROTIV PREDSJEDNICE Je li Škoro kandidat - osvetnik?

Iznenadnio pojavljivanje Miroslava Škore kao trećeg kandidata anketa za predsjedničke izbore desni politički krugovi tumače osvetničkim činom, ali ima ih koji misle da HDZ unosi pomutnju širom desnice.

KONFERENCIJA 'SLOBODNE' O DEMOGRAFIJI KONTINENTALNE DALMACIJE Zagora nudi bezbroj prilika, iskoristimo ih!

Ljudi ne odlaze samo iz ekonomskih razloga, rekao je Marko Jelić, gradonačelnik Knina, a na brže  djelovanje pozvala je i hrvatska predsjednica.

OBITELJ BARAN POBJEGLA IZ GRADA U LEĆEVICU Govorili su da ćemo propast na selu, a mi se spasili

- Nisam nikoga slušao. Uštedio sam neku kintu od sviranja harmonike, dio novca posudio od strica koji živi u Njemačkoj, i krenuo u posao. Danas zapošljavam petero ljudi, a uskoro još četvoro - govori Tomislav Baran.

OTKRIVAMO ŠIFRARNIK KRIJUMČARA CIGARETA Švercali "korzete" i "trudne banane"

USKOK nakon provedene istrage smatra da su krijumčari oštetili hrvatski proračun za najmanje 800 tisuća kuna neplaćenih carinskih i drugih davanja, i ostvarili korist od pola milijuna kuna.

VELIČANSTVENI KONCERTI ZA GODIŠNJICU SMRTI Vela Luka Olivera ne zaboravlja

Prvi koncert je ujedno i središnji: održat će  se na velelučkoj Pijaci ispred crkve sv. Josipa 29. srpnja, dok je drugi s jazz predznakom, zakazan za 31. srpnja.

ŠOKIRANI STANARI DVIJE ZGRADE U DUBROVNIKU Nakon 40 godina doznali da su "ilegalci"

Zgrade nemaju uporabnu dozvolu, a vlasnici stanova ostali su zatečeni kad su prije sedam godina saznali da u dubrovačkim arhivima nema niti građevinske dozvole.

Naslovnica Hrvatska