Novosti Hrvatska

izbor top tema

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

izbor top tema

GURU VICE OKUPLJA SVE VIŠE NARODA Ljudi luduju za mnom, trpaju mi lovu u ruke...

- Osobe koje me poznaju i slijede svjedoče kako kroz njih virbiraju pozitivne sile. Uskoro ću uspostaviti i liječenje preko YouTube kanala, bit će dovoljno da dugo gledaju snimku i doživjet će nevjerojatno duhovno iskustvo - kaže Vice.

UPOZORENJE SVJETSKIH KLIMATOLOGA ZA JADRAN Redat će se žestoke suše i jake poplave

Imat ćemo manje oborina tijekom ljeta, uz višu temperaturu. Mediteranski bazen doživjet će rast sušnih epizoda, ali također se može povećati učestalost nasilnih hidrometeoroloških pojava.

SLIJEPI MARIO MARKOVINA UŽIVA U ŽIVOTU Da mi netko ponudi da progledam, glatko bih ga odbio

- Nikad se, ni u jednom trenutku, nisam osjetio zakinut za životne radosti - kazuje nam daroviti Trogiranin, koji je jedan od najvećih sluhista Dalmacije, a trenutno radi kao voditelj tri klapske formacije.

'DANČE' NE MOŽE ISPLOVITI Brod za spašavanje - bez posade

Trojica iz posade broda za traganje, od kojih je jedan i sam zapovjednik, dala su otkaz i prešla na vatrogasni brod.'Danče' tako ne može na more, a sezona češćih intervencija pred vratima je...

VRAĆA SE, ZAGREBE, TEBI Mamić na korak od izručenja!

Nakon što je potvrđena druga po redu optužnica i određen pritvor, vlasti susjedne države bi međudržavnom sporazumu morale uhititi i predati bjegunca hrvatskom pravosuđu.

NESNOSNE GUŽVE NA PRILAZIMA SPLITU Tri sata vožnje za nekoliko kilometara

'Ubit ću se, majke mi' - kaže Marija iz Bajnica, koja praktički svaki dan kasni. Bez obzira kamo ide, jer kolone pred Splitom su svako jutro takve da je gotovo nemoguće igdje stići na vrijeme...

Naslovnica Hrvatska