Novosti Hrvatska

slučaj sms

U jeku nove afere Milijana Brkića oglasila se njegova bivša supruga: Prekinite nasrtaje na mene i našu djecu, ovo je prevršilo svaku mjeru

slučaj sms

Kako je Jutarnjem listu potvrdio izvor upućen u slučaj PNUSKOK-ovog kriminalističkoga istraživanja, informatičaru Franji Vargi se na teret stavlja da je određene podatke s računala bivše supruge Milijana Brkića, Karmen, te još jedne ženske osobe učinio mimo njihova pristanka dostupnim Milijanu Brkiću i njegovom bratu.

To bi značilo da se Brkićima na teret stavlja poticanje Varge na nedozvoljeno presretanje računalnih podataka.

'Napadi dolaze iz vrha HDZ-a': u stranci su uvjereni kako se se Plenković pokušava riješiti Brkića na sve moguće načine

Povodom aktualnih događaja, bivša supruga Milijana Brkića, Karmen Brkić, obratila se javnosti putem odvjetnice priopćenjem:

„Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu.

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece.

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj.“

Naslovnica Hrvatska