Novosti Hrvatska

izbor top tema

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

izbor top tema

ŽIVANA LJUBKOVIĆ NAKON ISKUSTVA U SJEDINJENIM DRŽAVAMA Nemojmo pljuvati po našem zdravstvu. Operaciju bedrene kosti u SAD-u platila sam 17.000 dolara, zarazila se bakterijom i morala opet pod nož!

Nakon toga strahovitog pada bila sam prebačena u bolnicu. Tamo me nisu htjeli ni pipnuti dok nisu provjerili kakva je moja platežna moć. Operirali su me tek kad su vidjeli da imam dobro osiguranje. Račun je na kraju, za dvije operacije i rehabilitaciju, iznosio nevjerojatnih 475.000 dolara. Mi smo u troškovima morali sudjelovati sa 17 tisuća dolara – priča Šibenčanka.

SAMIT STVORIO GUŽVE POD SRĐEM Ma navikli smo mi na goste...

U gradskom naselju Lapad do petka popodne sve je stalo. Zaposleni su, ne svojom krivnjom, kasnili na posao, a djeca u školu. Neka vrtića nisu ni vidjela. Teško je bilo i onima koji su se žurili u bolnicu koja se nalazi nedaleko od hotela 'Palace'.

SVAKA KIŠA PRIJETI POSEDARJU DA OTKLIŽE U MORE Spavamo s kuferima, spremni na bijeg

Spavamo u kaputima i s kuferima, sve od straha, da budemo spremni krene li opet mjesto u more. Nitko ne pomaže, sami se mučimo, a ugroženo je sigurno 50 kuća, kažu Posedarci.

VLADO ČOVIĆ, VEĆINSKI VLASNIK 'ZAGREB MONTAŽE', NAJBOGATIJI ŠIBENČANIN, 'SLOBODNOJ' OTVORIO DUŠU: Da je moguće vratiti vrijeme, nikad ne bih ušao u ovakav biznis

Više me je puta samosreća spasila propasti. ‘Zagreb Montaža’ danas ima veliku vrijednost, ali da mogu kotač vremena vratiti, nikad ne bih ovo radio. To nitko ne zaslužuje. Strašna je to muka, naročito u zemlji koja vas ničim ne stimulira.

NEOBIČAN POSAO DVIJU ZADRANKI Matea i Daria odlijevaju trudničke trbuhe!

I same majke, shvatile su da je blaženo stanje priča života za svaku ženu. I da takva priča ima univerzalnu vrijednost za sva vremena i sve generacije, a one su tu vrijednost odlučile ovjekovječiti. I njihovim klijenticama se to sviđa.

MYMAP - NOVA JE DUHOVITA KARTA SPLITA , A NJEZINI AUTORI ANĐELA PRNJAK I GORAN BILIČIĆ SAVJETUJU TURISTIMA: 'Ne nosite bičve na sandale i ne kupajte se na Matejuški'

Radi se o vodiču u kojem se nalazi mnoštvo korisnih, duhovito napisanih savjeta, koji će naši lokalci besplatno dijeliti svojim gostima, a već od ponedjeljka može ga se preuzeti u prostorijama 'Info zone' na Šperunu.

Naslovnica Hrvatska