Novosti Hrvatska

IZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

IZBOR TOP TEMA

KAD DRŽAVA IGNORIRA KORNATSKU ŽRTVU Tišnjani: Ugasimo DVD, prodajmo i cisterne i zgradu, i dajmo sve Frani

- Načelnik Klarin najavljuje: "Ako država ne odluči snositi trošak i odgovornost za Lučićeve ozljede, postoji mogućnost da Općina ugasi DVD Tisno, proda vozila i Dom, samo da Frane dobije odštetu." Nedavno je donesena nepravomoćna presuda i nadali smo se da će agonija završiti, ali nismo bili u pravu, kaže predsjednik DVD-a Tisno Zvonimir Čorkalo.

ANA PIPLICA, DAMA U NAJBOLJIM GODINAMA, NA SPLITSKOM POLUMARATONU: Kad otrčim 21 kilometar, vraćam se ulozi bake

- "Nek’ se vratin živa i zdrava, da nastavin s obvezama ka svaka baba. Moja sedmogodišnja unučica Marita će bit u subotu u utrci 'Dječja milja'. Sad ima sedam godina..."

TONČI HULJIĆ OTKRIVA: Dovršavam biblijski mjuzikl

- Splitski skladatelj ponovno je u ofenzivi. Kaže da nakon počasti Oliveru, ide njegov mjuzikl s biblijskim motivima, a o aktualnoj obradi svoje skladbe za legendarnog pjevača kaže: "Nitko više nikad ‘Dvaput san umra’ neće otpjevati na Oliverov način, ali sam kao autor odlučio pokazati kako ova pjesma može zvučati uz orkestar i zbor. Osjeća se Mediteran, ima soli, ima mora..."

LAŽNA PROFESORICA U GOSPIĆKOJ GIMNAZIJI Ravnatelj: Sama je dala otkaz, u šoku smo

- "Došla je, potpisali smo sporazumni raskid, a kada je otišla, otvorio sam kuvertu u kojoj je pisalo da je njezina diploma lažna. Mislio sam da nam sa Sveučilišta šalju neki projekt, ni na kraj pameti mi nije bilo da bi itko od zaposlenika u mojoj školi imao lažnu diplomu", kaže ravnatelj gimnazije

NOVI ČIN REHABILITACIJE ČETNIČKOGA KRVOLOKA: Dražin unuk u Srbiji otvara muzej posvećen djedu koljaču

- Nakon što je vođa četničkog pokreta službeno rehabilitiran, a prava četnika i partizana izjednačena, time se sprema i završni čin, muzej ratnom zločincu

Naslovnica Hrvatska