Novosti Hrvatska

Piše Nacional

Prostitutka, kokain i ministar u montaži: objavljene lažne fotografije kojima se htjelo uništiti Tolušića i izazvati potres u Vladi, SOA je razotkrila prijevaru

Piše Nacional

Politički tjednik Nacional objavio je eksplozivne fotografije i članak pod naslovom 'Kurva i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića', kojima se, kako ističu, htjelo politički uništiti potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i izazvati potres u Vladi.

Sve je, prema pisanju Nacionala, raskrinkala SOA te navodi da je to tebao biti dosad najsofisticiraniji udar paraobavještajnog podzemlja na jednu javnu osobu u Hrvatskoj.

Kokain i kurva trebali su, piše Nacional, poslužiti za kompromitaciju Tomislava Tolušića, aktualnog ministra poljoprivrede i šumarstva i potpredsjednika Vlade, u vjerojatno najbeskrupuloznijem pokušaju obračuna s jednom javnom osobom u posljednje vrijeme.

Tolušić se našao na meti izuzetno sofisticiranih kriminalaca koji su u kompleksnoj operaciji planirali u medijski prostor plasirati eksplozivne, ali falsificirane kompromitirajuće fotografije.

SOA je, kako prenosi Index,  ustanovila da je riječ o vrlo kvalitetnoj i sofisticiranoj montaži, ali ipak samo montaži. Analizom fotografija agenti su otkrili da je objekt sa slike apartman u Srbiji. Riječ je o apartmanu koji nosi naziv Central Business Apartmani u Zemunu, a fotografije apartmana dostupne su i na Booking.com.

Naslovnica Hrvatska