Novosti Hrvatska

'odj...'

Grmoja: 'Ne treba Đakić mene odgajati, ima koga bi trebao i koga je trebao odgajati'

'odj...'

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja za N1 se oglasio o jučerašnjem incidentu u Saboru, kada mu je HDZ-ov zastupnik Josip Đakić rekao 'Odj**i'. Kaže da je svjestan da ga je Đakić pokušao time isprovocirati, a smatra da je njegova reakcija bila primjerena, kao i izlazak iz sabornice.

Ove 'kočijaše' mi plaćamo: nakon sukoba Plenkovića i Grmoje u svađu se uključili HDZ-ovci, Đakić je mostovcu više puta poručio 'Od*ebi!'

'Jasno je tko je u ovom Saboru oporba, tko najviše smeta HDZ-ovcima i Plenkoviću... Meni je jasno da sam ja njima, kako je još Karamarko govorio, kamenčić u cipeli, a sada samo i puno više. To će se nastaviti, ja ne mislim stati. Nikoga neću vrijeđati, od mene nećete čuti psovke, pa ja sam radio u školi, ali čut ćete žestoke kritike vlade Andreja Plenkovića', objašnjava Grmoja.

Upitan o današnjoj izjavi Đakića koji je rekao da njegov postupak nije bio primjeren, ali da je bio efikasan te da se uopće ne radi o psovki već samo o nepristojnoj riječi koja je Grmoju zapravo smirila. Đakić je dodao da ga je Grmoja kasnije i zvao na kavu, no on to odlučno opovrgava.

'Mene ne treba gospodin Đakić preodgajati, ima koga bi trebao i koga je trebao odgajati. Mene su moji roditelji jako lijepo odgojili i ja tako odgajam svoje dijete i odgajao sam djecu u školi. Ja nikad nisam niti ću popiti kavu sa zastupnicima poput njega. Kave pijem sa svojim prijateljima i stranačkim kolegama.', zaključio je Grmoja.

Naslovnica Hrvatska