Novosti Hrvatska

traže objašnjenja

Lički HDZ-ovci s četiri autobusa krenuli u Zagreb, ipak će biti primljeni u stranačkoj središnjici; Milinović tvrdi: Ovo nije pobuna

 traže objašnjenja

Lički HDZ-ovci, pristaše Darka Milinovića, u četiri autobusa dolaze u Zagreb u središnjicu HDZ-a, gdje očekuju da ih poslijepodne primi vrh stranke, potvrđeno je Hini u srijedu iz ličko-senjskog HDZ-a.  

Povjerenik HDZ-a Ličko senjske županije Darko Nekić te članovi stranačkog izbornog povjerenstva Karlo Ressler i Damir Sesvečan primit će poslijepodne izaslanstvo ličkih HDZ-ovaca, iako je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković jutros izjavio kako neće biti sastanka s HDZ-ovcima predvođenim Milinovićem.

Otvoreni rat u HDZ-u, Milinović se obrušio na Jandrokovića: Znam zbog čega je protiv mene i što mi ne može oprostiti!

Jandroković: Članovi ličkog HDZ-a koji dolaze autobusima neće biti primljeni u središnjici

Milinović je ranije najavio kako će u srijedu poslijepodne, zajedno sa četiri do pet autobusa članova stranke iz Like, doći na zatraženi sastanak sa stranačkim čelnicima su Središnjicu HDZ-a.

Pojasnio je kako su prije pet dana zatražili da ih u Središnjici HDZ-a primi predsjednik Andrej Plenković i politički tajnik Lovro Kuščević ili glavni tajnik Gordan Jandroković.

Turbulencije u vladajućoj stranci: Darko Milinović stiže Plenkoviću u središnjicu HDZ-a s 200 članova stranke iz Like; 'Dolazimo da nam objasne neke stvari!'

"Dolazimo na sastanak u Središnjicu HDZ-a da nam se objasne neke stvari. Nije nikakva pobuna", kazao je Milinović.

Milinović je rekao kako lički HDZ-ovaci žele stranačkom vodstvu predočiti što se događa u Gospiću, u kojemu su izbori za predsjednika HDZ-a odgođeni po treći puta.

Naslovnica Hrvatska