Novosti Hrvatska

bešćutno društvo

Mladi Ogulinac preminuo usred popularnog kafića, ostali nastavili partijati kao da se ništa nije dogodilo; Prijatelji nesretnog 21-godišnjaka šokirani i ogorčeni

 bešćutno društvo

U subotu navečer dogodio se smrtni slučaj u omiljenom okupljalištu mladih Ogulinaca, City baru. Policija je upoznata s događajem, te je poduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u konkretnom slučaju radi se, rekli su, o prirodnoj smrti mladića starog 21 godinu, piše Jutarnji.

Neslužbeno se doznaje da je nesretni mladić tek izišao u grad kad se to dogodilo, a njegovi su prijatelji ostali ogorčeni, ne samo njegovom smrću, nego i onim što se događalo poslije.

Naime, nekolicina njih javila se u OGportal, razočarana činjenicom da se, nakon što je nesretni mladić odvezen u bolnicu, večer nastavila svirkom i zabavom, kao da se ništa nije dogodilo!

Jedan od njih je napisao:

- U City baru ugašen jedan mladi život, mladić se samo srušio na pod. Dečko nije disao, niti je imao puls, Hitna pomoć ga je  pokušala reanimirati, međutim bezuspješno. Još gora stvar je što se atmosfera nakon tragedije nije nimalo promijenila, svi su nastavili s provodom kao da se ništa nije dogodilo…

Bio sam tamo kad se sve dogodilo i, iskreno, ostao sam postiđen zbog ponašanja mladih koji su tamo bili, zaključio je šokirani prijatelj.

Naslovnica Hrvatska