Novosti Hrvatska

nova objava na blogu

Todorić opet optužuje: Vlada i Ramljak nisu pokazali još strašniji ugovor u kojem se skriva  sva veličina ove neviđene pljačke

 nova objava na blogu

Vlasnik Agrokora Ivica Todorić, za kojim je izdan europski uhidbeni nalog i crvena Interpolova tjerlica, ponovno se oglasio na svojem blogu gdje kritira Vladu Republike Hrvatske i Izvanrednog povjerenika Agrokora Antu Ramljaka.

Todorić se u svojoj kolumni referira na ugovor o roll up-u koji je prvi objavio Jutarnji list, a u kojem su navedeni svi kreditori koji su Agrokoru posudili novac 8. lipnja 2017. godine.

O ugovoru koji je Agrokoru omogućio daljnje poslovanje Todorić je napisao sljedeće:

Vlada i Ramljak na sve načine pokušavaju umanjiti štetu koja je nastala objavljivanjem sramotnog ugovora o roll up-u. Iznose neistine i obmanjuju javnost paušalnim tumačenjima koja nemaju veze sa stvarnošću.

Pritom nisu pokazali još strašniji ugovor o garanciji i zalogu Trustu Madison Pacific ltd. iz Hong Konga u kojem se skriva  sva veličina ove neviđene pljačke.

Knightheadu, koji je bio klijent sadašnjeg pravnog savjetnika Agrokora Tina Doličkog, do sada je omogućen profit od milijardu osamsto tisuća kuna - kroz otkup obveznica i roll up zaradili su 246 milijuna eura! Ovakvu zaradu omogućio im je Vladin Lex Agrokor i Ramljakovi ugovori kojima iz kompanije izvlače milijarde.

Naslovnica Hrvatska