Novosti Hrvatska

prijetnje i uvrede

Žestoka rasprava u saboru, Grmoja Šukera pozvao na poligraf: je li HDZ-ovac Mostovcima kazao 'Koji ste vi debili' ili 'Gdje ste vi bili'? Pokušajte sami procijeniti

 prijetnje i uvrede

Nikola Grmoja, saborski zastupnik  MOST-a, požalio se u Saboru na povredu Poslovnika, rekavši da mu je HDZ-ov Ivan Šuker zaprijetio, i to - čini se - tijekom govora Mostova Mire Bulja, u kojemu je između ostalog za situaciju s Agrokorom prozvao i "bivše ministre financija koji sada sjede u Saboru", očito aludirajući na Šukera, javlja HRT

Dok je kolega Bulj govorio, meni je kolega Šuker uputio prijetnju da ću 'platiti zbog ovoga'. Ako se prepoznao, to je gospodine Šuker istina!

Neki dan ste iz svoje saborske klupe zastupnicima Mosta uputili poruku 'Koji ste vi debili'. Kada vas je predsjedavajući upozorio, rekli ste da ste nas ptali 'gdje ste vi bili'. 

Zanima me što ćete sada reći na ovu prijetnju koju ste nam uputili. Ali i dalje ćemo vas prozivati zbog onoga što ste napravili oko Agrokora. Vi ste ovo omogućili - i svi oni koji su upravljali Hrvatskom. I nećete me zastrašiti!, poručio je Grmoja.

Šuker se branio da "nije riječ rekao", upozorivši usput Grmoju da "nije ovce s njim čuvao" da mu se obraća s "ti". Grmoja ga je pozvao na poligraf.

Je li Šuker Mostovcima kazao 'Koji ste vi debili' ili 'Gdje ste vi bili?', pokušajte otkriti sami na snimci koju možete pogledati OVDJE.

Naslovnica Hrvatska