Novosti Hrvatska

reakcija iz mosta

Grmoja posprdno o ukidanju rješenja o proširenju istrage protiv Sauche: Kakva slučajnost i neočekivani obrat!

 reakcija iz mosta

Novi preokret u slučaju 'Dnevnice' te ukidanje rješenja o proširenju istrage protiv Tomislava Sauche i Sandre Zeljko, naišlo je na očekivanu reakciju u Mostu.

Nikola Grmoja, jedan od čelnih ljudi stranke i kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana najavio je da će u 17 sati u Čilipima dati izjavu povodom novih događaja, a koja će biti tema, dao je naslutiti objavom na Facebooku.

- Kakva slučajnost i neočekivani obrat - tek desetak dana nakon što je zastupnik Saucha iznenadio čitavu javnost svojim glasom protiv opoziva ministra Marića, ukinuto je rješenje o proširenju istrage u aferi Dnevnice.

Proceduralna greška otkrila se baš u slučaju i u korist osobe koja je imala presudni glas u Saboru kod odlučivanja hoće li se spasiti osobu zbog koje je Andrej Plenković žrtvovao cijelu Vladu.

Gospodin Saucha tada je rekao da zauzvrat nije dobio ništa, što bi odgovorio na isto pitanje da ga se upita sada? A bilo bi zanimljivo čuti i odgovor Uskok-a, hoće li netko odgovarati za to što je za novu točku u aferi Dnevnice staru istragu samo proširio, a ne otvorio novu? - napisao je Grmoja.

 

Naslovnica Hrvatska