Novosti Hrvatska

pred kamerama

Lalovac se povlači iz politike: bivša supruga ga optužuje za fizičko zlostavljanje; 'Nisam nasilnik, dokazat ću na sudu!'

pred kamerama

U emisiji Osječke televizije bivša supruga SDP-ovog Borisa Lalovca i nekadašnjeg ministra financija Tončika Anastasia iznijela je ozbiljne optužbe na račun bivšeg supruga.

Pred kamerama je rekla da ju je Boris Lalovac fizički zlostavljao te da ga je zbog obiteljskog nasilja u rujnu 2016., par dana nakon održavanja Parlamentarnih izbora, prijavila policiji. 

Novinari Dnevnik.hr-a kontaktirali su i Borisa Lalovca koji im je poručio da nije obiteljski nasilnik te da će istinu morati dokazati sudskim putem.
 


"Suočen s teškim neutemeljenim optužbama za obiteljsko nasilje koje je u javnost plasirala moja bivša supruga s kojom sam u brakorazvodnoj parnici, do daljnjega se povlačim iz bilo kakvog javng djelovanja.

Stojim na raspolaganju svim institucijama, a medije i javnost molim da do okončanja cijelog postupka budu odgovorni prema našim obiteljima. Nisam obiteljski nasilnik, ali ću istinu morati dokazati sudskim putem", rekao je Lalovac za Dnevnik.hr.

Tončika Anastasia tvrdi da je supruga prijavila policiji par dana nakon održavanja Parlamentarih izbora jer, kako kaže, nije željela utjecati na ishod samih izbora.

Izjavu Tončika Anastasia pogledajte od 28. minute priloženog videa.

Naslovnica Hrvatska