Novosti Hrvatska

ADIO, PAMETI

Tuđman, Markač, Gotovina i brojni uglednici članovi udruge koja tvrdi: Srbi nevidljivim valovima truju Hrvate i potiču iseljavanje

ADIO, PAMETI

Srbija odašiljanjem elektromagnetskih valova preko uređaja nazvanog EMP izluđuje građane Hrvatske i Bosne i Hercegovine; potiče iseljavanje mladih, opću depresiju, mržnju i netoleranciju, valovi posebno negativno djeluju na Ustavni sud pa ukidaju pravomoćne presude, preinačuju presude po željama nalogodavaca, oslobađaju kriminalce, a osuđuju i zatvaraju nevine, pogotovo branitelje Domovinskog rata! I sve one koji se usprotive zlu", tvrdi na stranicama Hrvatske akademske zajednice domovine i dijaspore – HAZUD-a autor članka Zdenko Tibold, koji za potvrdu svoje teorije daje i jednostavan dokaz.

"Nije li zanesenost osobom i likom Josipa Broza Tita, desetim s liste najvećih svjetskih zločinaca, ubojicom Hrvata, i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz 'kontrole uma' i 'ispranih mozgova'!" otkriva.

Klonirani vođe

Tibald objašnjava kako je kopiranje "nevidljivih" moždanih valova jednog čovjeka na mozak drugog čovjeka tehnologija pod nazivom "EEG kloniranje" i Srbija je već "dugo tajno primjenjuje po svijetu", pa su preko KOS-a i Udbe najprije klonirali i "pokorili pojedince u Americi, Kini, Britaniji, Francuskoj, Rusiji, EU-u i UN-u!" Danas taj proces stavljanja pod kontrolu uma i ovladavanja svijetom ubrzano nastavljaju na području bivše Jugoslavije, odakle je sve krenulo 1990. godine svjesno planiranim i izvedenim ratnim sukobom, a sada sa željom da potpunim preuzimanjem vlasti uz pomoć "kloniranih vođa" uspostave regionalnu silu – "veliku Srbiju".

Izgrađenim sustavom zemaljskih odašiljača širom Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije, spremaju se za masovno "umno porobljavanje" ljudi, "masovno iseljavanje" ili "razbolijevanje sa smrtnim posljedicama", čak i za "masovno ubijanje" kako bi ostvarili navedeni plan. A sve u projektu nastavka etničkog čišćenja od nesrpskog stanovništva.

Po Teslinim nacrtima, nastavlja, planiraju stvoriti neprobojni štit koji bi ih osiguravao od napada svih vrsta danas poznatog atomskog, nuklearnog ili kemijsko-biološkog oružja, a za to im je potreban ugljik kako bi se interakcijom stvorila dijamantna kristalna struktura kroz koju ništa ne bi moglo proći.

Svjetski kuriozitet

Ovo je samo dio navoda iz velike srpske "teorije ovladavanja" koja se potanko razrađuje na stranicama HAZUD-a, a jedna od tvrdnji čak i zvuči koliko-toliko razumno: "Ljudi diljem svijeta svjesno su napadnuti kemikalijama i otrovima koji se sve više nalaze u vodi, zemlji, zraku, lijekovima, hrani i koji utječu na metabolizam, imunitet, razne bolesti."
Teorija zavjere na bijelom svijetu ima koliko hoćete, ali ova, objavljena na Akademijinim stranicama, ipak je jedna od, priznat ćete, najveličanstvenijih!


Spomenik Juri Francetiću

Malo poznatu Hrvatsku akademsku zajednicu domovine i dijaspore osnovao je 1978. godine farmaceut Dragan Hazler, nekadašnji voditelj galenske proizvodnje u "Plivi", koji je 1963. godine nastavio karijeru u Švicarskoj, gdje je i utemeljio HAZUD, čiji je i danas predsjednik. HAZUD se predstavlja kao "nepolitička, nestranačka, neprofitna, nevladina, jedinstvena, demokratska, dragovoljna, samostalna organizacija utemeljena radi izražavanja ujedinjenja, zaštite i unaprjeđivanja zajedničkih ekonomskih, pravnih, gospodarskih i socijalnih interesa, koja samostalno obavlja djelatnost osobnim radom, sredstvima rada na području Republike Hrvatske, sa svrhom uzdizanja gospodarskog, ekonomskog i kulturnog razvitka."

Hazler je nakratko bio u središtu pažnje javnosti kad je inicirao podizanje spomenika Juri Francetiću u Slunju 2004. godine, što je razbjesnilo tadašnjeg premijera Ivu Sanadera. Spomenik je uklonjen, pa se Hazler razočaran vratio u Švicarsku.

A ako je djelovanje HAZUD-a slabo poznato, članovi su joj vrlo ugledni hrvatski političari, znanstvenici, umjetnici i vojnici. Ranije se nazivala i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u dijaspori, a među tristotinjak su pokojnih i živućih članova – tako barem tvrde na web-stranici – i Franjo Tuđman, Bruno Bušić, Josip Botteri, Ante Gotovina, Davor Domazet Lošo, Anđelko Kaćunko, Franjo Kuharić, Branimir Lukšić, Mate Meštrović, Vinko Nikolić, Luka Podrug, Otto Reisinger, Ivo Robić, Srećko Sladoljev, Dragutin Tadijanović, Vice Vukov, Šime Đodan, Zvonimir Šeparović...


Domazet Lošo: Napadaju nas bljutavim serijama

Davor Domazet Lošo, umirovljeni admiral, koji se godinama bavi i geostrategijom, član je HAZUD-a od prošle godine. Ovako nam je prokomentirao navode o "elektromagnetskoj zavjeri" Srbije:

– Otkad je Bog stvorio svijet, ima i valova i magneta, pa tako i elektromagnetskih valova, a znamo da oni pokreću najrazličitije procese i utječu na život na Zemlji. E sad, može li se njima upravljati tako da djeluju na mozak određene nacije, ne znam, ali sasvim sigurno znam da se može preko – medija – lakonski je odgovorio Domazet:

– Napadnuti smo kilometrima bljutavih serija, tonama nevažnih pitanja i odgovora, a od deset tema u medijima devet je lažnih – eto, to vam je glavno trovanje mozga!

Naslovnica Hrvatska
Page 1 of 22FirstPrevious[1]2345678910Last