Novosti Hrvatska

Razgovor ugodan

Vodeći ljudi HDZ-a nakon formiranja koalicije potrčali u studio omiljenom Bujancu: Prvi potez ove Vlade bit će podizanje velebnog spomenika braniteljima!

Razgovor ugodan
Tomislav Karamarko i dr. Miro Kovač nekoliko sati nakon što je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović povjerila mandat njihovom odabraniku Tihomiru Oreškoviću za jedan od prvih TV nastupa odabrali su studio TV Bujice. Podsjetimo, TV Bujicu vodi kontroverzni Velimir Bujanec, samoproglašeni fašist te čovjek s presudom za dilanje kokaina i te čovjek koji je, prema vlastitom priznanju, plaćao prostitutke drogom, a koji je već u nekoliko navrata ugostio ugledne HDZ-ovce, sada i čelne ljude države.

Gostujući u emisiji Tomislav Karamarko i Miro Kovač osvrnuli su se na čitav niz različitih tema, a u nastavku donosimo najzanimljivije dijelove.

Dr. Miro Kovač:  Sada imamo šansu završiti dobar posao koji smo započeli izborom Predsjednice. Kada je ona pobijedila bili smo u Savskoj i rekli da braniteljima posvećujemo svoju pobjedu – a posvećujemo je i sada! Drago mi je što se mjesto prosvjeda u Savskoj 66 sada zove Trg Nevenke Topalušić, a zajedno s gospodinom Bandićem trebamo u Zagrebu podići i velebni spomenik u znak zahvalnosti svim hrvatskim braniteljima! Drugi glavni gradovi to imaju i to će biti jedan od prvih poteza nove Vlade!

Dr. Miro Kovač o Milanoviću: “SDP sada ima priliku postati prava opozicija, oni mogu biti 'hrvatski socijaldemokrati', ali bez Milanovića i njegovih ortodoksnih stavova - koji podsjećaju na crvene kmere!”

KARAMARKO O OREŠKOVIĆU: - Najveći dio medija izvjestio je neprofesionalno o gospodinu Oreškoviću, samo zato što se vidi da je kudikamo sposobniji od ovog čovjeka koji će otići. Mediji su mu trebali poželjeti sreću i na pravi način prezentirati njegov životopis, a to nisu učinili. Tražili su stručnu Vladu, a sad kad smo ponudili stručnjaka - ne valja im ni on, jer nije političar! Doveli smo jakog čovjeka iz svijeta, Hrvata i domoljuba, a pogledajte na koji način reagiraju mediji – sramotno!

KOVAČ O OREŠKOVIĆU: - Hrvatska javnost mora biti svjesna žrtve Karamarka i Petrova, koji su imali hrabrosti prihvatiti da će netko drugi biti mandatar. To je velika stvar i promjena koju do sada nismo imali prilike vidjeti! Orešković je danas dobio šansu da zajedno s nama, HDZ-om i Mostom, promijeni Hrvatsku. Nitko vam ne može platiti da služite svoju zemlju. Gospodin Orešković, koji je u Hrvatskoj rođen, a socijaliziran u Kanadi, dobio je mogućnost da Hrvatskoj pomogne da se u njoj korektno živi. Volio bih da uspije i da bude signal mnogima koji žive drugdje da dođu u Hrvatsku!

KOVAČ O PETROVU: - Uvjeren sam u to da je gospodin Petrov shvatio u razgovoru s Karamarkom da mu se može vjerovati, da je HDZ dosljedan. Shvatio je, čini mi se, da je ono što radi Milanović neiskreno, da je to varanje Mosta. Gospodin Milanović je vrijeđao i Most i Petrova i HDZ i Predsjednicu!

PSD
Naslovnica Hrvatska
Page 1 of 21FirstPrevious[1]2345678910Last