StoryEditorOCM
Obalarevna ekipa

Za imotskim policajcima je rekordna godina u zapljenama narkotika; ‘Očistili smo naše ulice od droge! Evo koga posebno vrebamo na granici...‘

Piše Braco Ćosić
3. siječnja 2020. - 23:35
Za imotskim policajcima je rekordna godina u zapljenama narkotika; Načelnik Nenadić: Očistili smo naše ulice od droge! Evo koga posebno vrebamo na granici...Braco Čosić/Hanza Media

Taj 11. lipanj 2018. godine definitivno će ući u povijest Policijske uprave Splitsko-dalmatinske kada je u pitanju otkrivanje i zapljena droge.

Toga dana imotski granični policajci na graničnom prijelazu u Vinjanima Donjim, manirom iskusnih i odgovornih čuvara granice otkrili su u kamionu crnogorskih registracijskih oznaka među lubenicama ni više ni manje nego 422,3 kilograma marihuane, što je i najveći ulov opojnih droga u toj Policijskoj upravi i treći do sada u državi.

No i nakon toga povijesnog ulova djelatnici Postaje granične policije Imotski ne miruju kada je u pitanju zapljena droge. Vidljivo je to i iz čestih objava o hvatanju dilera i konzumenata raznih vrsta opijata po Imotskoj krajini u službenim biltenima Policijske uprave.

Kako su Imotski i Imotska krajina, a zb...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:19