StoryEditorOCM
Crna kronikastegovni postupak

Giljanović pretukao Zagrepčanina u šibenskom zatvoru: Nije se htio maknuti s klupe na kojoj sam radio sklekove i napao me!

Piše Katarina Marić Banje
25. travnja 2019. - 15:05
Split, 040419. Ivan Giljanovic Giljo odbjegli osumnjicenik predao se djelatnicima PU Splitsko-dalmatinske zupanije nesto poslije 11 sati. Na fotografiji: Ivan Giljanovic Giljo u pratnji djelatnika PU.Vladimir Dugandžić/Arhiv/HANZA MEDIA

Ivan Giljanović (38) zvani Giljo iz Splita pretukao je zatvorenika Gorana R. (55) iz Zagreba koji ga je pokušao udariti glavom u glavu tijekom šetnje u šibenskom zatvoru. Goran R. je zadobio više udaraca šakom u glavu zbog kojih je završio na Hitnom prijemu šibenske bolnice.

Giljanović je početkom ovog mjeseca smješten u Zatvor u Šibeniku radi vlastite sigurnost pošto se na splitskim Bilicama u istražnom zatvoru nalaze Željko Rajić (34) i pripadnici njegove zločinačke skupine, rivali u ilegalnom poslu.

Tko je Ivan Giljanović, profesor kineziologije i splitski kamatar, koji je skoro godinu dana bio u bijegu? Izrešetao je Bekavca i mirno išetao iz kafića...

Split: iznuđivač Giljanović se nagodio i izašao na slobodu iz istražnog zatvora

Do sukoba je došlo u rani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 12:08