Novosti Crna kronika

SEKSUALNI PREDATOR

Novi odvratan slučaj u Dolini Neretve: pedofil godinama silovao maloljetnu susjedu, žrtva konačno smogla snage i prijavila užas koji joj se događao

SEKSUALNI PREDATOR

Zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela spolnog odnosa bez pristanka te više kaznenih djela bludnih radnji prema djetetu, policijski službenici su dežurnom državnom odvjetniku u Dubrovniku, a potom i sucu istrage priveli E.B. (78).

Prema do sada prikupljenim podacima, osnovano se sumnja da je starac iz Krvavca navedena kaznena djela počinio na štetu svoje sumještanke, sada 18-godišnje djevojke u vrijeme dok je još bila djevojčica, odnosno dok je imala 16 godina pa sve do punoljetnosti.

Djevojka je smogla snage i sve prijavila, nakon čega se klupko počelo odmotavati.

Navedeno nam je rekao glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku i sudac istrage Pero Miloglav, naglašavajući kako mu je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i ponavljanja kaznenih djela određen istražni zatvor u trajanju do 30 dana.

Inače, ovo je u dolini Neretve već drugi otkriveni slučaj seksualnog zlostavljanja, a zanimljivo je kako su u oba slučaja počinitelji starci, dok su oštećenici mlade osobe koje su istodobno i njihovi prvi susjedi.

Otkrivamo detalje horora u Metkoviću: 70-godišnjak godinama zlostavljao dječaka iz susjedstva; Mještani šokirani: 'Bio je miran i radišan čovjek, živio je povučeno sa suprugom, bavio se poljoprivredom...'

Umirovljenik osumnjičen za pedofiliju, pritvoren je u Dubrovniku: godinama gotovo svakog dana zlostavljao dječaka iz susjedstva, žrtva zbog proživljene torture psihički oboljela

Podsjetimo, 20. veljače u Metkoviću je uhićen hrvatski i državljanin Južnoafričke Republike Nedjeljko Š. (77) zbog više kaznenih djela bludnih radnji prema djetetu i da je nad njim zadovoljavao seksualnu pohotu te osnovane sumnje da je spolno iskorištavao malodobnog dječaka u vrijeme dok je bio uzrasta 13- 18 godina.

Jednomjesečni istražni zatvor određen mu je 21. veljače, a početkom ovog tjedna protiv njega je dubrovačko Općinsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu za koju se očekuje da uskoro postane pravomoćna.

Naslovnica Crna kronika