Novosti Crna kronika

Čitatelj objavio snimku

Krš i lom u Zagrebu: dijelovi luksuznih automobila letjeli 50 metara, pogledajte trenutak silovitog sudara; Svjedoci: Pravo je čudo da nema mrtvih!

Čitatelj objavio snimku

Prebrza vožnja i tko zna još što sve ne, “kumovali” su prometnoj nesreći koja se danas oko 12,45 sati dogodila na križanju Avenije Dubrava sa Kapucinskom u zagrebačkoj Dubravi.

Rezime sudara dva automobila su ozljede troje ljudi, točnije dvojice vozača i jedne prolaznice koja se spretom nesretnih okolnosti u tome trenutku našla u neposrednoj blizini na tramvajskoj stanici, javlja Jutarnji list.

Odmah nakon silovitog sudara koji je, prema pričanjima očevidaca, odjeknuo kvartom poput detonacije, na mjesto nesreće pristigli su policajci te Hitna pomoć i vatrogasci. Unesrećeno troje ljudi odvezeno je u zagrebačke bolnice na sanaciju ozlijeda.

Svjedoci na poprištu nesreće šokirani viđenim prizorom naglasili su kako su krhotine letjele na sve strane nakon sudara, čak i 50 metara daleko. Navodno je prvo BMW preletio cestu preko dijela zebre zabivši se u parkirana vozila u blizini.

- Pravo je čudo da nema mrtvih – komentirali su očevici šokirani “brzinom kojom je BMW doletio iz smjera okretišta u Dubravi prema Dupcu.”

Drugi svjedok kaže da je bilo nemoguće da izbjegne nalet na zaustavljeni Audi koji je toga trenutka u koloni čekao na semaforu zeleno svjetlo, a nalazio se u traci za skretanje u Kapucinsku.

Od silovitog naleta, BMW je odletio u stup javne rasvjete pa sve do parkinga. U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće kao i je li itko od vozača bio pod utjecajem nedozvoljenih supstanci.

Čitatelj Jutarnjeg objavio je u komentarima ispod našeg teksta snimku trenutka nesreće, na kojoj se vidi divljačka jurnjava vozača BMW-a Avenijom u smjeru Sesveta te sam trenutak sudara s crvenim automobilom. Vidljivo je i kako je jedna pješakinja zamalo postala žrtva divljačke vožnje BMW-a.

 

 

 

 

Naslovnica Crna kronika