Novosti Crna kronika

županja tuguje

Nezapamćena tragedija šokirala Slavoniju: još se ne zna uzrok smrti djevojčice koja je pronađena mrtva u kupaonici

županja tuguje

Pokladna nedjelja u Županji okončana je nezapamćenom tragedijom. Četrnaestogodišnja djevojčica srušila se u kupaonici stana. Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je djevojčicu prevezla u vinkovačku bolnicu. Na žalost, tamošnji su liječnici samo mogli konstatirati smrt 14-godišnjakinje, piše Glas Slavonije.

Tragedija u Slavoniji: 14-godišnja djevojčica pronađena mrtva u stanu

Tragedija se dogodila u nedjelju oko 20 sati, a točan uzrok smrti još se ne zna i bit će utvrđen obdukcijom, koju je nakon očevida naložilo Državno odvjetništvo, a obavljena je u ponedjeljak kasno poslijepodne u Općoj bolnici u Vukovaru.

U ponedjeljak je nastavljen očevid u kupaonici stana, a uz policiju su nazočili i zamjenica županijskog državnog odvjetnika Vukovar i vještak Centra za kriminalistička istraživanja, ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreb. Istraga se i dalje nastavlja.

Županja će se danas u 14 sati na gradskome groblju zauvijek oprostiti od ove učenice.

U osnovnoj školi u koju je išla - šok i nevjerica. Na školskoj zgradi crna zastava, u predvorju njena fotografija, upaljen lampion, cvjetni aranžman s posljednjim pozdravom…

Županjci su se nakon vijesti o tragediji sjetili slučaja od prije dva tjedna, kada su supružnici u ranim jutarnjim satima zatražili liječničku pomoć zbog sumnje na otrovanje dimom iz oštećenih dimovodnih cijevi, kako piše Glas Slavonije.

Naslovnica Crna kronika