Novosti Crna kronika

tijelo u zamrzivaču

Sestri ubijene Jasmine određen jednomjesečni pritvor, na ispitivanju nije iznijela obranu, branila se šutnjom

tijelo u zamrzivaču

Smiljanu Srnec, osumnjičenu za ubojstvo sestre Jasmine Dominić, jutros u 7.30 iz prostorija PU Međimurske dovezli su policijskom 'maricom' na ispitivanje u varaždinski Županijski sud.

Sestra ubijene Jasmine 'maricom' dovezena na sud, ima novog odvjetnika, otkriveno i kako će se braniti

Ispitivanje je završilo oko 9.30h, a iako za to nema službene potvrde, pretpostavlja se da Smiljana Srnec nije iznosila svoju obranu već se branila šutnjom.

Sutkinja istrage Biserka Plesničar odredila joj je istražni zatvor Smiljani Srmec u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecanja na svjedoke.

Rješenje o određivanju istražnog zatvora je već napisano, a u 11:15 sati Smiljana Srnec iz suda je prebačena u varaždinski zatvor.

Policijska 'marica' parkirala je na jednom od stražnjih izlaza, policajci su uveli osumnjičenu u kombi i prevezli je doslovce 20 metara dalje u krug zatvora u zatvorenom vozilu kako je ne bi mogli snimiti fotoreporteri.

Očekuje se da će Igor Pavlic, sudac i glasnogovornik varaždinskog suda, u 11:45 sati dati izjavu medijima.

'Da, ubila sam je! Zatukla! Ona je dobila sve, a ja ništa!': Smiljana se slomila i policajcima priznala ubojstvo sestre Jasmine, otkriven okidač morbidnog zločina koji je šokirao Hrvatsku

Naslovnica Crna kronika