Novosti Crna kronika

neslužbeno

Slomila se na ispitivanju u policiji: sestra ubijene žene pronađene u zamrzivaču priznala stravičan zločin

neslužbeno

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, Smiljana Dominić priznala je u policiji ubojstvo za koje ju tužiteljstvo i tereti da je između 2000. i 2001. godine ubila sestru Jasminu i tijelo stavila u zamrzivač.

Policija se oglasila o zločinu koji je potresao Hrvatsku: Obitelj nam je govorila da su u kontaktu s nestalom Jasminom, bili su i na poligrafu, sumnja je sada sužena samo na jednu osobu; Suprug uhićene: Teško nam je, pišu se laži

Međutim, na ispitivanju je bio branitelj čije je izuzeće sada zatražilo upravo tužiteljstvo, pa je sada pitanje što će se dogoditi s tim iskazom i kakvu će obranu iznijeti nakon što joj se odredi novi branitelj po službenoj dužnosti ili uzme izabranog branitelja.

Nitko od njezinih članova obitelji nije hitio ništa reći o tome, kao ni branitelj koji joj je bio dodijeljen po službenoj dužnosti.

U varaždinskom županijskom državnom odvjetništvu nisu željeli komentirati informacije o navodnom priznanju u policiji. Iako, obzirom da još nisu prikupljeni svi materijalni tragovi i da se čeka nalaz obdukcije vjerojatno je da je iskaz iz policije u nazočnosti branitelja po službenoj dužnosti bio glavni argument za sumnju na ubojstvo, piše Jutarnji list.

Naslovnica Crna kronika