Novosti Crna kronika

stravičan čin

Trostruko ubojstvo u Sukošanu: muškarac usmrtio vlastitu sestru, njenog sina i svekrvu, nakon svega i sebi oduzeo život; Krvoproliće počinio zbog višegodišnjeg sukoba u obitelji?

stravičan čin

17:20 - Zadarska policija objavila je detalje trostrukog ubojstva i samoubojstva u Sukošanu.

'Policija je oko 12.56 sati zaprimila dojavu da je pronađeno mrtvo tijelo u Ulici Mladena Veleslavića u Sukošanu, a po izlasku na mjesto događaja zatečena su ukupno tri mrtva tijela, dviju žena, rođenih 1937. i 1954. i jednog muškarca (1981.)

Nešto prije 15 sati u šumi iznad Sukošana pronađeno je i mrtvo tijelo muškarca rođenog 1957., za kojeg se pretpostavlja da je počinitelj zločina.

Policija do kraja očevida neće objaviti čime je trostruko ubojstvo počinjeno niti u kakvom su odnosu te osobe bile', kazali su na mjestu zločina.

15:48 - Prema zadnjim informacijama, Čedomir Keran (63) najprije je ubio svoju sestru i nezina sina te svekrvu, a potom se udaljio od kuće u polje gdje je sebi oduzeo život.

Ubio ih je tupim tvrdim predmetom te izašao iz kuće i rekao susjedi što je napravio. potom je nestao u polju gdje su ga kasnije pronašli obješenog.

Neslužbeno doznajemo da su unutar obitelji postojali dugogodišnji sporovi zbog neriješenih imovinskih pitanja.

15:35 - Nove neslužbene informacije o krvoproliću u Sukošanu govore da su ukupno četiri osobe pronađene mrtve.

Naime, muškarac star oko 65 godina Č.K. najprije je ubio svoju sestru i njezina sina te svekrvu, a potom se udaljio od kuće u polje gdje je sebi oduzeo život.

14:47 - Trostruko ubojstvo dogodilo se u nedjelju u Sukošanu. Prema neslužbenim informacijama nepoznati muškarac je hladnim oružjem usmrtio vlastitu sestru i njezina starijeg sina, a zatim i još jednu žensku osobu koja je s njima živjela u istom kućanstvu, javlja zadarski.hr.

Policija nam je potvrdila da su pronađene tri osobe za koje se opravdano sumnja da su nasilno usmrćene. 

Prema neslužbenim informacijama, počinitelj je u bijegu.

Uskoro očekujemo širi policijski izvještaj.  

Naslovnica Crna kronika