Novosti Crna kronika

dvoje ozlijeđenih

Sve je započelo svađom i tučnjavom: zbog pucnjave u zagrebačkom kafiću privedeno 11 osoba, za jednom se intenzivno traga

dvoje ozlijeđenih

Zbog pucnjave u kafiću 'Zeleni vrtić' koja je sinoć kasno uznemirila stanovnike zapadnog dijela Novog Zagreba i kojom prilikom su dva muškarca ranjena, u policijske prostorije je dovedeno 11 osoba.

I dok se dvojici ranjenih muškaraca saniraju ozljede u KBC Zagreb, zagrebački kriminalisti su nakon obavljenih razgovora uhitili dvije osobe dok se za jednom, koja se također dovodi u vezu s pucnjavom, intenzivno traga, piše Jutarnji list.

Kako smo još sinoć izvijestili, oko 21,50 sati u kafiću u Ulici Dr. Luje Naletilića došlo je do fizičkog sukoba više gostiju. Pale su teške riječi, ali i prijetnje te upozorenja.

Nitko, pritom, nije očekivao da među njima ima i onih s oružjem. U tom sukobu dvojica su ozlijeđena te su prevezena kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Iz PU zagrebačke ističu kako je istraživanje nad uhićenim osobama u tijeku i da će se tijekom dana "u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom provesti dokazne radnje i druge potrebne mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti događaja."

Naslovnica Crna kronika