Novosti Crna kronika

propucan na visokoj

Marko Bekavac operiran u splitskom KBC-u; Liječnici su zahvat obavili oko jedan u noći, iz vrata mu izvađeno zrno koje se zabilo par centimetara duboko

 propucan na visokoj

Marko Bekavac, 28-godišnjak koji je u utorak navečer oko 21.40 propucan iz vatrenog oružja u Janjevskoj ulici u Splitu, operiran je u splitskom KBC-u te mu je, začudo, utvrđena laka tjelesna ozljeda.

Tko je Marko Bekavac, mladić koji je sinoć opet propucan u Splitu? Više puta su ga ranjavali iz oružja, bio je otet i brutalno premlaćen, a ima i svoj 'krvavi' blog!?

Detalji pucnjave na Visokoj: ranjen je Marko Bekavac, a do sukoba je došlo na parkingu

Nakon što je prebačen na Hitni kriruški odjel splitske bolnice, liječnici su oko jedan sat u noći napravili operativni zahvat koji je trajao oko pola sata te mu je iz vrata izvađeno zrno koje se zabilo par centimetara duboko.

Bekavac je cijeli zahvat podnio prilično opušteno, nije bio niti malo agresivan, niti se ičemu opirao. Zadržan je u bolnici na daljnjem liječenju, a ispred njegove sobe dežuraju policajci.

Propucani Bekavac posljednjih je godina postao prava medijska "zvijezda", zahvaljujući nizu napada iz kojih se uvijek, bez obzira koliko se oni brutalni činili, izvukao bez ozbiljnijih zdravstvenih posljedica.

Mladi Splićanin bori se za život, ni mjesec dana nakon što ga je propucao Giljanović: Marko Bekavac s teškim ozljedama glave završio na JIL-u, navodno je pretučen

Posljednji datira iz svibnja ove godine kada ga je ispred jednog splitskog kafića s četiri metka propucao Ivan Giljanović, njegov prijatelj protiv kojeg je ovih dana podignuta optužnica za pokušaj ubojstva i koji se još uvijek nalazi u bijegu.

Bekavac je tada zadobio dvije prostrijelne rane desne natkoljenice, jednu prostrijelnu ranu lijeve natkoljenice i jednu prostrijelnu ranu lijeve podlaktice. Tužiteljima je kazao kako nije zainteresiran za Giljanovićev progon te da ne postavlja imovinskopravni zahtjev, odnosno ne traži nikakvu odštetu za ranjavanje.

Dobacivao curi, pa dobio metak u nogu: policija privela starog znanca zbog pucnjave na Bačvicama

Vrije u splitskom podzemlju: doznajemo detalje otmice i brutalnog premlaćivanja Marka Bekavca

Mladić koji je otet i pretučen na Bačvicama: Drogira san se, maltretira ljude, udara, dolazija im na vrata. Sad želim mir, za mene više nema mista na prljavoj ulici

 

Naslovnica Crna kronika