Novosti Crna kronika

opet incident

Panika u domu na Savi, studentica objavila upozorenje: Ušao je curama u sobu, skinuo odjeću i zaključao se, pazite se!

opet incident

Jedna je studentica na Facebook stranici studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu objavila upozorenje djevojkama koje stanuju u tom studentskom domu, napisavši im da zaključavaju svoje sobe i čuvaju se jer po domu hoda nepoznat gol muškarac i upada curama u sobe, piše Jutarnji.

Uz upozorenje je objavila i fotografije muškarca na kojima se vidi kako potpuno gol hoda ispred studentskog doma na Savi, a odjeću nosi u rukama.

'Nepoznat muškarac oko 30 godina, hoda po Savi, maloprije ušao u prvi paviljon curama u sobu, skinuo odjeću i zaključao se te nakon toga pobjegao iz paviljona... cure pazite se i zaključavajte sobe!', napisala je ova studentica na Facebook stranici doma.

Ovo nije prvi ovakav incident u tom studentskom domu, a slično se događalo i u drugim zagrebačkim studentskim domovima. Prošle godine smo pisali o incidentu kada je u večernjim satima u paviljon tog doma ušla mlađa muška osoba i u tuširaonici ženskog kata snimala djevojke koje su se tuširale gurajući mobitel ispod vrata tuša. Tada se nagađalo da je manijak u dom ušao kroz požarne stube.

Naslovnica Crna kronika