Novosti Crna kronika

Uhićene tri osobe

Spektakularna akcija: policija zaustavila kamion beogradskih registracija, vatrogasci rezali krov, pronađeno više od 90 kg 'trave'

Uhićene tri osobe

Policija je u zagrebačkom naselju Trnovčica kasno sinoć prilikom zapljene kamiona beogradskih registracija uhitila tri osobe. Zbog sumnje da prevozi zabranjen teret, policija je zaustavila kamion, u kojem je pronađeno oko 90 kilograma marihuane, neslužbeno doznaje RTL

Uhićene su tri osobe, jedan državljanin Srbije i dva državljanina Crne Gore.

Na zapljenu kamiona su stigli i vatrogasci kako bi pomogli policiji, a kamion su otvorili preko krova.

Policija i vatrogasci prerezali su krov kamiona jer su vjerovali da se tamo nalazi droga, nakon što se istragom pokazalo da je sam kamion prazan. Sumnje su potvrđene kad su iz krova kamiona policajci izvukli sumnjive paketiće. U izvlačenju paleta pomagali su i forenzičari.

 

Policija je o događaju izvijestila priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

''Jučer, 2. studenog oko 23,20 u ulici Klin u Zagrebu na parkiralištu policijski službenici su zatekli kamion hladnjaču beogradskih nacionalnih oznaka te dva državljana Crne Gore (20 i 21) i 37-godišnjeg državljanina Srbije.

Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Nadalje, zatražen je nalog za pretragu te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojaka pronađeno je 90 paketa u prozirnoj PVC foliji veličine 30x30 cm ukupne količine više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni će biti predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog kaznenog djela iz čl. 190 st. 2 Kaznenog zakona RH bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu''.

Naslovnica Crna kronika