Novosti Crna kronika

srećom nema žrtava

Pucnjava kraj osnovne škole u Zagrebu: 'Jedan je pucao s ulice, a drugi iz kuće, meci su fijukali na sve strane! Čučala sam da ostanem živa'

 srećom nema žrtava

Najmanje desetak hitaca ispaljeno je u međusobnom okršaju u neposrednoj blizini OŠ Vukomerec, točnije u Porečkoj ulici u srijedu oko 19 sati, a prava sreća je da nitko nije ozlijeđen, javlja Jutarnji.

Prema prvim informacijama, propucano je više automobila koji su parkirani u neposrednoj blizini, a ono što najviše zabrinjava je činjenica da se sve odvilo nadomak škole u čijoj su se blizini nalazila djeca.

Policija trenutno provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti kao i da se lociraju dva muškaraca koji su, jedan s ulice, a drugi iz kuće, zapucali prvo jedan na drugoga, a potom su meci fijukali, tvrde očevici, na sve strane.

- Totalno sam potresena! Vukomerec se pretvorio u divlji zapad! U neviđenom sam šoku jer sam čučala kraj zida u dvorištu kuće samo da ostanem živa! Žalosno je da se gradom šeću ljudi kojima je mjesto u zatvoru - rekla je za Jutarnji list pod vidnim šokom jedna od stanarki u ulici.

Naslovnica Crna kronika