Novosti Crna kronika

tragedija na ipsilonu

Riječkoj pročelnici određen istražni zatvor: vozila pijana pa skrivila tragičnu prometnu nesreću

tragedija na ipsilonu

Riječkoj pročelnici za sport Veri Begić Blečić (36) u petak je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, javlja novinarka Nove TV Sabina Tandara Knezović.

Podsjećamo, Begić Blečić je u četvrtak na Istarskom ipsilonu izazvala tešku prometnu nesreću kada je vozeći automobil marke Peugeot dionicom autoceste Nova Vas – Višnjan u suprotnom smjeru udarila u bočno lijevo odgledalo Škode slovenskih registarskih oznaka kojim je opravljao 31-godišnji slovenski državljanin.

Begić Blečić je potom nastavila voziti suprotnim smjerom prema mostu Mirna, nakon čega je prednjim dijelom vozila udarila u zaštitnu ogradu, koja razdvaja istočni kolnički trak od zapadnog. Njezin se automobil odbio od ograde i prednjim dijelom udario u Peugeot pulskih registarskih oznaka koji je vozio 41-godišnjak iz Umaga.

Peugeot pulskih registracija se od siline udarca prevrnuo na bočnu stranu, a Begić Blečić je svojim automobilom udarila u zaštitu ogradu. Zbog zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradao 41-godišnji vozač dok su njegovi suputnici, 38-godišnjakinja i dijete, prevezeni u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

 

Naslovnica Crna kronika