Novosti Crna kronika

Napad na Ravnim njivama

Mladi mornar iz Turske pokušao silovati stariju Splićanku: žena se spasila vrištanjem, a pohotnika koji je u očaju izvadio putovnicu sustigli su građani

Napad na Ravnim njivama

Na splitsko Županijsko državno odvjetništvo u srijedu će uz kaznenu prijavu za pokušaj silovanja na ispitivanje biti priveden 26-godišnji mornar, državljanin Turske.

Prema kaznenoj prijavi policije, koja naravno o ovom slučaju nije izvijestila javnost, Turčin je u ponedjeljak nešto prije ponoći kraj ambulante na Ravnim njivama napao 68-godišnju Splićanku, pokušavajući je nasilno spolno zlostaviti.

Prema neslužbenim informacijama, zaskočio ju je u neposrednoj blizini zgrade u kojoj žena živi te ju je bacio na pod i pokušao joj je skinuti hlače, no kako je ona počela vrištati i dozivati u pomoć, priskočili su susjedi koji su čuli krikove.

Mladi je mornar, kad je vidio da su se uzbunili susjedi, počeo bježati prema Sjevernoj luci odnosno brodu na kojem plovi i koji je tamo bio usidren. No, nekoliko Splićana ga je sustiglo i svladalo do dolaska policije, a on je navodno izvukao putovnicu i počeo vikati da je stranac i moliti ga ne tuku.

Naslovnica Crna kronika