Novosti Crna kronika

Vis: pijana noć ljubavnog para završila krvavo

Pijana noć ljubavnog para završila je - krvavo. Naime, Lea O. (25) i Stevo K. (28) su se u unajmljenom apartmanu u Lučici na Visu prvo verbalno sukobili oko pića, kojeg su do tada zajednički konzumirali, a potom je Lea zadala Stevi ubodnu ranu u predjelu trbuha, najvjerojatnije džepnim nožićem.

Stevo joj nije ostao dužan, pa ju je 'dohvatio' šakama po glavi i tijelu i potom i sam zadao svojoj ljubavnici ubodnu ranu, no on je ciljao u prsa.

Oboje su helikopterom HRZ-a prevezeni u Klinički bolnički centar Split, gdje se nalaze na Odjelu kirurškog šoka. Rane im još uvijek nisu okarakterizirane, premda Lea uz ubodnu ranu na prstima ima još popriličan broj hematoma po glavi i tijelu, no ne nalaze se u životnoj opasnosti.

I on i ona su na Vis došli kao sezonski radnici u hotel Paula, Lea je inače iz Splita, a Stevo iz Novske. Kako neslužbeno saznajemo, za vrijeme njihova okršaja u apartmanu se nalazila još jedna osoba.

No, zanimljivo u cijeloj ovoj 'krvavo-ljubavno-pijanoj' priči jest da je Lea O. u ljeto 2007. godine također uhićena zbog pokušaja ubojstva, na potpuno istovjetan način.

Naime, u kolovozu prije dvije godine Lea je bila na Hvaru, gdje se dobro zabavljala u diskoklubu Chuara. U ženskom je toaletu, nešto prije pet satu ujutro, došla u sukob s Dubrovkinjom Šeijlom Z. (24), djevojke su se, obje dobrano 'pod gasom', zakačile oko vrlo važnog pitanja - koja će prva napustiti zahod!

Šeijla je tada, navodno, dohvatila Leu za kosu i udarila joj glavom o umivaonik. Ova je na to otrčala do garderobe, gdje je u torbici imala kuhinjski nož, dug 23 centimetra, koji joj je, tvrdila je, trebao za samoobranu. Vratila se u WC, i tamo zatekla Šeijlu i zadala joj ubodnu ranu u trbuh, koja je naknadno okarakterizirana kao lakša, jer je bila duboka tek centimetar, nije oštetila vitalne organe i sanirana je s dva šava.

Milena Budimir / EPEHA

Naslovnica Crna kronika
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last