Novosti Crna kronika

nisu mu utvrđene ozljede

O nevjerojatnoj izbjegličkoj drami oglasio se i MUP: Imigrant koji se pet sati vozio ispod autobusa vjerojatno je 21-godišnji Iračanin

nisu mu utvrđene ozljede

Zagrebačka policija potvrdila je u srijedu kako je bez dokumenata zatekla stranog državljanina, 21-godišnjeg Iračanina, o kojem su mediji objavili da se pet sati vozio držeći se za osovinu ispod autobusa, a otkriven je kod Ivanić-Grada.
Putnici na putu za Zagreb čuli lupanje ispod autobusa, kada su se zaustavili uslijedio je pravi šok: između kotača izišao dječak koji se punih pet sati grčevito držao za dno vozila!
"Oko 16,30 sati na autocesti A3 na odmorištu Križu, nakon dojave vozača autobusa, policijski službenici zatekli su nepoznatoga stranog državljanina bez dokumenata", priopćeno je u srijedu iz zagrebačke Policijske uprave.

"Stranom državljaninu pružena je liječnička pomoć, a nisu utvrđene nikakve ozljede. Po dosadašnjim saznanjima, radi se o 21-godišnjem državljaninu Iraka te su u tijeku provjere utvrđivanja svih okolnosti njegovog ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj", dodaje se.

Prema pisanju medija, putnici iz autobusa koji je vozio od Beograda najprije su začuli jako lupanje nadomak Ivanić-Grada, a kada je vozač zaustavio autobus, ispod njega je ispuzao mršavi dječak, za kojeg su pretpostavili da ima 12 ili 13 godina.

Isto su potvrdili iz Čazmatransa navodeći da im se slično dogodilo nedavno u autobusu koji je vozio između Podgorice i Dubrovnika.

Naslovnica Crna kronika