Novosti Crna kronika

žestoki obračun

Oglasila se supruga Splićanina koji je ozlijeđen na utakmici u Beogradu

žestoki obračun

Nakon što je Ministarstvo vanjskih poslova objavilo da nitko od šestorice Splićana koji su sudjelovali u neredima na utakmici Partizan - Crvena zvezda nije zatražio konzularnu pomoć, oglasila se supruga jednog od njih, Mia Tovarović, supruga Damira Tovarovića.

Demantirala je objavu iz hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova da 'hrvatski državljani nisu zatražili konzularnu pomoć Veleposlanstva Republike Hrvatske u Beogradu'.

Poznata imena svih šest Splićana koji su se tukli na utakmici u Beogradu: povezuju se s određenim kriminalnim krugovima

"U odnosu na Vaš članak o Splićanima na derbiju u Beogradu, izričito navodim kako sam kao supruga Damira Tovarovića zatražila pomoć Veleposlanstva RH i konzulata u Beogradu, u četvrtak u 9 sati ujutro, sa samim početkom njihovog radnog vremena, ali nikakvu povratnu informaciju nismo dobili.

Dakle, sve informacije koje imamo mi, kao obitelji, došle su izvan veleposlanstva od kojeg je zatražena pomoć, i to od mene osobno. Dakle, netočni su navodi kako nije zatražena pomoć i kako ih nitko nije kontaktirao.

Nemamo nikakav kontakt s dečkima u Beogradu te je jasno da su navedeni uredi jedini gdje smo formalno mogli zatražiti informacije i pomoć, no od konzulata, kao što sam navela, ista je izostala. Dakle, od njih nismo dobili niti podrobnije informacije o zdravstvenom stanju Splićana, a kamoli njihov status u policiji, jesu li privedeni i što im se eventualno stavlja na teret", stoji u poruci Mije Tovarović, prenose Sportske novosti.
 

Naslovnica Crna kronika