Novosti Crna kronika

drama kod igrališta

Pucnjava u Srinjinama, muškarac prostrijeljen, svjedoci u šoku: Izgledalo je kao u CSI serijama, velika lokva krvi...; Policija zna tko je pucao

drama kod igrališta

NOVO - U pucnjavi u Srinjinama u subotu oko 18,35 sati prostrijelne rane nogu zadobio je 33-godišnji Mario B. iz Srinjina. Na mjestu ranjavanja u tijeku je očevid koji provodi dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, a ranjenik je prevezen u KBC Split, saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske.

Kada su došla kola Hitne pomoći ležao je ranjen na cestI. Stravičan prizor vidjela je vozačica koja je išla u smjeru Splita.

- To je odmah na izlazu iz Srinjina, na zavoju nakon kojeg počinje dio ceste koji ide kroz šumu, išla sam iz smjera Tugara prema Žrnovnici. Vidjela sam kako s ceste iz suprotne kolničke trake podižu nekoga i stavljaju ga u vozilo Hitne pomoći. Na cesti je ostala lokva krvi i krvava jakna. Sa mnom je bila teta koja je ostala u šoku od prizora koji inače vidimo samo u CSI serijama.

Policija je iz suprotnog smjera zaustavila svadbenu kolonu dok se ranjeni odnio te su propuštali promet naizmjenično drugom trakom. Kada su nas propustili, nastavile smo vožnju te smo u Žrnovnici odmah prije raskrižja s mostićem vidjele kako vozilo Hitne stoji parkirano. Produžile smo dalje prema Korešnici kada nas je u jednom trenutku Hitna prestigla jureći s upaljenom rotacijom. Tko zna šta je bilo pa su morali stati - prepričala nam je još uvijek uzbuđena djevojka.

Navodno je pucao 30-godišnjak iz Splita, ali policija u subotu navečer nije željela davati nikakve detalje događaja. Kako nisu izašli službeno s identitetom ranjenog, tako nisu željeli govoriti niti o osumnjičeniku za pokušaj ubojstva

PRVA VIJEST - Oko 18.35 sati mlađi muškarac je u Srinjinama zadobio prostrijelnu ranu te je prebačen u splitsku bolnicu.

Kako doznajemo, riječ je o 33-godišnjem Mariju B., a do pucnjave je došlo u blizini stadiona NK Poljičanin.

Ispaljeno je više metaka, od kojih su mu neki završili u nogama. Ranjeni se ne nalazi u životnoj opasnosti.
 

Naslovnica Crna kronika