Novosti Crna kronika

obitelj je neutješna

Oglasio se sin čovjeka koji je završio pod kotačima auta Tonyja Cetinskog: Nije se udostojio ni javiti se, izraziti sućut. Rekli su mi da ga je udario dok je stajao, nije ležao, a inače ga znaju po brzoj vožnji...

 obitelj je neutješna

Pjevač Tony Cetinski (48) u petak poslijepodne u Pustoj ulici u rodnom Rovinju automobilom je pregazio Ibrahima Kevljanina, 62-godišnjaka porijeklom iz Kozarca, ali sa stalnom adresom u Rovinju.

Okolnosti nesreće nisu sasvim razjašnjene, s obzirom da se spominje mogućnost, koju kao činjenicu navodi i sam Cetinski, da je žrtva prije nailaska automobila već ležala na asfaltu, piše Jutarnji.

Portal Avaz.ba uspio je doći do Ibrahimova sina Adisa Kevljanina, koji, kako pišu, već 17 godina živi u Innsbrucku u Austriji. Adis je za očevu smrt saznao u petak navečer, kad su ga nazvali prijatelji iz Istre.

- Rekli su mi da je Tony udario Ibrahima dok je on stajao na cesti - nije ležao, iako pojedinci tako tvrde. Cetinskog u Rovinju znaju po brzoj vožnji, a na YouTubeu postoji i video u kojem on juri baš tom istom ulicom u kojoj mi je ubio oca.

I ja sam vozio tom kobnom ulicom, odlično je poznajem i znam da uvijek moram biti oprezan, voziti 'mic po mic' jer onuda stalno neko prolazi - rekao je sin Adis u razgovoru za Avaz.

Dodao je kako ga Tony poslije nesreće nije nazvao, a to još nisu napravili ni pjevačevi odvjetnici.

- Da je čovjek, okrenuo bi moj broj, izrazio mi sućut... Nije se ni udostojio javiti mi se - izjavio je ogorčeni Kevljanin, koji je, kako tvrdi, prije osam godina operirao srce i na dan pije čak 14 tableta. Poslije ove obiteljske tragedije, zdravstveno stanje mu se, kaže, još više pogoršalo.

Adis je Avazu također rekao kako je s ocem Ibrahimom u Rovinju živio skoro 20 godina, a prije nekoliko godina u automobilskoj nesreći poginuo mu je brat Haris. Tata je, kaže, shrvan zbog gubitka sina, počeo piti, a on ga je posljednji put vidio u kolovozu ove godine.

- Još ne mogu vjerovati da se više nikada neće družiti sa svojim unukama, mojim kćerima Dijanom i Dejlom - rekao je Adis Avazu.

On će, nada se, u srijedu doći u Rovinj jer su tada ocu zakazali dženazu.

- Nadam se da će moje uništeno srce sve to moći podnijeti - zaključio je potreseni Kevljanin.

Istarska policija, inače, još uvijek utvrđeuje sve okolnosti nesreće. Tijelo žrtve je prebačeno na obdukciju, a nakon nesreće je utvrđeno da Cetinski za volanom Mercedesa nije bio pijan.

Pjevačeva odvjetnica u subotu je u priopćenju u ime svog klijenta izrazila sućut obitelji poginuloga.

- Tužan i shrvan ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboku sućut obitelji pokojnika, te moli medije da ne prenose netočne i neprovjerene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnoga događaj u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj obitelji, već se izravno utječe i na ove teške i bolne dane za obitelj pokojnika, stoji između ostalog u subotnjem priopćenju pjevačeve odvjetnice.

Naslovnica Crna kronika