Novosti Crna kronika

Tragedija u Rovinju

Fotografije s mjesta nesreće: Tony Cetinski autom pregazio muškarca koji je ležao na cesti, u tijeku policijski očevid; 'Ovo mi je najgori dan u životu'

Tragedija u Rovinju

Na kolniku Puste ulice u Rovinju u petak poslijepodne je smrtno stradao muškarac, a policija još uvijek utvrđuje je li smrt posljedica prometne nesreće, u kojoj je sudjelovao poznati glazbenik Tony Cetinski.

Naime, rovinjska policija je oko 14 sati zaprimila dojavu da je u Pustoj ulici osobni automobil Mercedes, kojeg je vozio Cetinski  (48), a koji je to potvrdio i medijima, udario u tijelo muškarca koji je ležao na kolniku.

„Policija je osigurala mjesto događaja te je očevid još u tijeku nakon kojeg će biti jasnije je li muškarac poginuo u prometnoj nesreći ili je u pitanju nešto  drugo“, izjavila je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović.

Na mjestu nesreće morali su intervenirati i vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se tijelo smrtno stradalog muškarca nalazilo ispod automobila. 

Ulica u kojoj se dogodila nesreća je jednosmjerna i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja. Istraga je u tijeku i policija utvrđuje sve okolnosti ove tragične nesreće, a nakon završenog očevida i obdukcije trebalo bi se znati je li muškarac već bio mrtav kada je Cetinski automobilom naletio na njega.

Prema medijskim navodima pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku kada je Cetinski  naišao u  svome automobilu.

Sam Tony iznimno je potresen, izjavio je da mu je to najgori dan u životu i da je sudjelovao u nesretnom slučaju za koji nije odgovoran. Siguran je da će to potvrditi i sama policija nakon što se obavi očevid. Inače, Tony je jednom u Rovinju već doživio prometnu nesreću, i to prije 11 godina, kada se na motociklu vozio sa sinom. Tada je na njih naletio automobil.

RANIJE OBJAVLJENO:

Jedna je osoba smrtno stradala na kolniku Puste ulice u Rovinju, javlja Glas Istre. Rovinjska policija u 14 sati je zaprimila dojavu da je vozilo marke Mercedes udarilo u tijelo muškarca koji je ležao na tlu.

Glas Istre doznaje kako je Mercedesom upravljao Tony Cetinski te da su, da bi se došlo do tijela muškarca, u intervenciju pozvani vatrogasci koji su podignuli vozilo jer se bilo zaustavilo na tijelu nesretnika.

Policija je osigurala mjesto događaja te se očekuje dolazak državnog odvjetnika radi utvrđivanja svih okolnosti. Tek bi se po obavljenom očevidu moglo pojasniti je li muškarac poginuo pod kotačima Mercedesa ili je umro na drugi način.

 

Naslovnica Crna kronika