Novosti Crna kronika

NAŠLI GA NA SRĐU

Ipak je zatukao majku ciglom i pobjegao?! Policija privela psihički rastrojenog 34-godišnjaka zbog sumnji da je počinio brutalno ubojstvo koje je šokiralo Dubrovnik

NAŠLI GA NA SRĐU

Zbog sumnje da je usmrtio 65-godišnju majku u utorak je uhićen muškarac inicijala Đ. M. neslužbeno se doznaje, dok policija otkriva tek da je zbog sumnje da je odgovoran za ubojstvo priveden 34-godišnjak.

Novi detalji zvjerskog ubojstva u Dubrovniku: susjedi cijelo vrijeme slušali svađu majke i sina, ali nisu pozvali policiju

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska izvijestila je da je 34-godišnjak, nakon dovršene kriminalističke obrade, osumnjičen za ubojstvo u obiteljskoj kući u dubrovačkom naselju Čokolino. 

Riječ je o zločinu koji je policija otkrila u posijepodnevnim satima 22. listopada kada je pronašla mrtvo tijelo 65-godišnje Lidije M. Mediji su od početka nagađali da ju je ubio sin koji je nakon ubojstva pobjegao, a policija ga je pronašla na Srđu. Navodno je riječ o psihički rastrojenoj osobi koja je nakon uhićenja navodno smještena na psihijatrijski odjel dubrovačke bolnice.

Naslovnica Crna kronika