Novosti Crna kronika

još dvoje ozlijeđeno

Stravična prometna nesreća: suvozač poginuo nakon što je automobil sletio s ceste i nekoliko se puta prevrnuo

još dvoje ozlijeđeno

Mladić iz Preloga, kao putnik u Audiju A5 njemačkih registarskih oznaka, poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 5 sati ujutro u Svetom Križu, javlja List Međimurje. Iz Policijske uprave međimurske javili su da je došlo do slijetanja automobila s kolnika i prevrtanja. Dodaju da su dvije osobe ozlijeđene.

Prizor na mjestu nesreće, tik do crkve u Svetom Križu, bio je stravičan. Vozilo je smrskano, a vatrogasci su rezali krov kako bi došli do unesrećenih. Prije slijetanja u polje kukuruza i prevrtanja, vozilo je udarilo u zid gospodarskog objekta koji se nalazi nasuprot crkve: na zidu je ostala velika rupa.

Očevidu su prisustvovali Siniša Šajnović, načelnik Postaje prometne policije Čakovec i Ivana Krnjak, zamjenica općinske državne odvjetnice.

- Mogu vam potvrditi da je u nesreći poginula jedna osoba mlađe životne dobi - kazala je Ivana Krnjak na mjestu nesreće. Riječ je o sedmoj poginuloj osobi na međimurskim prometnicama ove godine.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o mladiću iz Preloga te da je u vozilu, navodno, bilo pet mladića, kao i da su svi iz Preloga.

Naslovnica Crna kronika